Tovább keresik a rendőrök és a katonák a maszktagadókat - autóban és rolleren is kell hordani?

MFor
-
 20.11.17 12:37Gazdaság

Az országos tisztifőorvos azt kéri: ha már ilyen sokan kigyógyultak a koronavírusból, az érintettek jelentkezzenek plazmaadónak. 24 óra alatt 3 helyet zártak be, közel 300 emberrel szemben intézkedtek hiányos maszkhordás miatt. A katonák az utcákon és a kórházakban is jelen vannak; fáradnak az egészségügyi dolgozók, pedig tovább fog emelkedni a…

6 kapcsolódó hír

Müller Cecília: Hárman már meghaltak, a gondozottak fele koronavírusos lett egy siófoki idősotthonban

SzMo
-
 20.11.17 15:52Belföld

Az országos tisztifőorvos többek közt azt is elmondta keddi sajtótájékoztatóján, hogy folyamatosan bővítik a PCR-tesztelési kapacitást.

Müller Cecília: „Magyarországon is extrém terhelés nehezedik az egészségügyi ellátórendszerre”

Liner
-
 20.11.17 13:09Életmód

Az országos tisztifőorvos egy „extrém terhelésről” beszélt, ami most a magyar egészségügyi rendszerre nehezedik, különösen ezekben a napokban és hetekben.

Fontos kérése van Müller Cecíliának azokhoz, akik már kigyógyultak a koronavírusból

Privátbankár
-
 20.11.17 12:36Gazdaság

Az országos tisztifőorvos azt kéri: ha már ilyen sokan kigyógyultak a koronavírusból, az érintettek jelentkezzenek plazmaadónak. 24 óra alatt 3 helyet zártak be, közel 300 emberrel szemben intézkedtek hiányos maszkhordás miatt. Fáradnak az egészségügyi dolgozók, pedig tovább fog emelkedni a fertőzöttek száma; az optörzs megválaszolta,…

Szót kér az operatív törzs – élőben az InfoRádióban és az Infostarton

Infostart
-
 20.11.18 10:00Belföld

Hétfőn is megtartja napi tájékoztatóját az operatív törzs.

Müller Cecília: Fáradnak az egészségügyi dolgozók

Telex
-
 20.11.17 12:18Belföld

Az országos tisztifőorvos szerint Magyarországon is extrém terhelés nehezedik az egészségügyi rendszerre, de abban, hogy az ne roppanjon össze, egyéni felelősségünk is van.

Müller Cecília: Egyre többen kerülnek kórházba

Hiros
-
 20.11.17 12:46Belföld

A járvány jelenlegi szakaszában az egészségügyi rendszer terhelését kell csökkenteni, mert egyre többen kerülnek kórházba. Erről is beszélt az Operatív Törzs ma online sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos.