Útinform: erős a forgalom a fővárosba vezető utakon

Propeller
-
 20.11.18 07:26Baleset-bűnügy

Az M0-s északi szektorában az M3-as felé vezető oldalon két csomópont közt aszfaltoznak, emiatt egy sávot lezártak. Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - Az M0-s autóút északi szektorán az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a Dunakeszi csomópont és az M2-es autóúti csomópont között aszfaltoznak, egy…

8 kapcsolódó hír

Több kilométeres a torlódás az M0-s északi szakaszán

Munkálatok miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút északi szekto

Szalagkorlátnak hajtott egy kisbusz az M7-esen Pákozdnál

Szalagkorlátnak hajtott és a külső sávban állt meg egy kisbusz az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 53-as kilométernél, Pákozd térségében. Az esethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Négy autó ütközött az Árpád hídon!

Ittlakunk
-
 20.11.18 18:26Baleset-bűnügy

Négy személyautó ütközött össze az Árpád hídon, Budáról Pest felé haladva, a Népfürdő utcai lehajtónál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesetnél három helyett egy sávon halad a forgalom - írja a katasztrófavédelem.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Tiszaújvárosban

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Tiszaújvárosban, a Dózsa György utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Baleset az M7-es autópályán

Pákozd térségében egy sávon halad a forgalom – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Baleset az M7-es autópályán

Police
-
 20.11.17 19:21Baleset-bűnügy

Baleset az M7-es autópályánFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 17., k - 19:21 Pákozd térségében egy sávon halad a forgalom.