Veszedelmes cicás, unikornisos lámpákra figyelmeztet a minisztérium

168 Óra Online
-
 20.11.17 10:50Belföld

Az ITM első alkalommal vizsgált be cicás, unikornisos, kaktuszos lámpákat, amik veszedelmesnek bizonyultak.

25 kapcsolódó hír

A Vodafone ügyfelei az álláskereső portálokat is adatforgalom nélkül érhetik el

Liner
-
 20.11.17 01:26Életmód

A Vodafone Magyarország egy következő fontos lépést tett annak érdekében, hogy megkönnyítse az ügyfelei életét.

Újabb fontos weboldalak lesznek ingyenesen elérhetők

HírTV
-
 20.11.16 18:02Vélemény

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az egyik legnagyobb magyar telekommunikációs cég együttműködésének célja, hogy felzárkóztassák a vállalkozásokat, és segítsék a lakosságot a következő hónapokban.

Több oldalt adatforgalom nélkül tett elérhetővé a Vodafone

Napi.hu
-
 20.11.16 14:16Mobiltech

A koronavírus-járványra tekintettel a legfontosabb központi információs oldalakat adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a Vodafone Magyarország. Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) való együttműködés keretében bejelentett kezdeményezés révén számos oktatási és álláskereső portál, illetve a helyi iparkamarák…

Ingyenesen buszozhatsz novemberben Nyíregyházán, ha elektromosra szállsz

NRGreport
-
 20.11.17 06:00Gazdaság

Harmadik állomásához érkezett a Zöld Busz Program: novemberben a nyíregyháziak próbálhatják ki, milyen elektromos buszon utazni. A mostantól forgalomba álló tiszta és csendes járművet egy hónapon át ingyenesen használhatják a szabolcsi megyeszékhelyen közlekedők – számolt be az MTI az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)…

Adatforgalommal segít a Vodafone

MMonline
-
 20.11.17 13:49Cégvilág

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel. A cég ügyfelei a legfontosabb központi (kormányzati, önkormányzati, állami és európai uniós) programokat,…

Vodafone/Itm: adatforgalom nélkül használhatók központi információs honlapok

Hozzátette, hogy a kormány a járványhelyzetben is elkötelezett a munkaalapú gazdaság mellett. Azt az elmúlt tíz év is bizonyította, hogy a magyar emberek munkából szeretnének és tudnak megélni - mondta.     A Vodafone Magyarország és az ITM közös kezdeményezése abban nyújt támogatást a munkaadóknak és munkavállalóknak, hogy a…

Gyerekeknek szánt termékekről derült ki, hogy veszélyesek

Infostart
-
 20.11.17 12:02Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) először vizsgálta a gyermekek számára vonzó megjelenésű villamossági termékeket, és valamennyi veszélyesnek bizonyult, több árucikket a vásárlóktól is vissza kell hívniuk a kereskedőknek.

Adatforgalom nélkül használhatók központi információs honlapok

Médiapiac
-
 20.11.17 12:00Gazdaság

A Vodafone Magyarország és az ITM közös kezdeményezése abban nyújt támogatást a munkaadóknak és munkavállalóknak, hogy a sok nehézséggel járó járványhelyzetben is folytatni tudják munkájukat.

Több oldalt is ingyenessé tett a Vodafone a járvány miatt

TechWorld
-
 20.11.16 18:08Infotech

A koronavírus járványra való tekintettel több oldalt is felszámolt adatforgalom nélkül tesz elérhetővé a Vodafone, ezzel segítve a lakosság és a vállalatok tájékoztatását.  Az új kezdeményezés keretében számos oktatási és álláskereső portál, illetve a helyi iparkamarák honlapjai is adatforgalom nélkül látogathatók a Vodafone ügyfelei számára. A…

Veszélyesnek találták az unikornisos lámpát és minden más bevizsgált, gyerekeknek szánt elektromos eszközt

Magyar Hang
-
 20.11.17 11:35Belföld

A laboratóriumi ellenőrzésen átesett tizenhét - cicás, kaktuszos, kisautós, unikornisos - lámpa és párásító mindegyike veszélyesnek bizonyult, további forgalmazásukat ezért megtiltották.

Veszélyesek a gyerkeknek készült lámpatestek

VG
-
 20.11.17 08:36Gazdaság

Az ITM vizsgálata szerint szinte az összes ellenőrzött lámpatest és háztartási eszköz veszedelmes.

ITM: már 33 ezer diáknak segít a járvány miatt könnyített diákhitel

OrientPress
-
 20.11.17 12:00Gazdaság

Eddig több mint 33 ezer fiatalnak nyújtottak segítséget a különböző diákhitel-konstrukciók a koronavírus-járvány idején, és ez a szám év végére 40 ezer fölé emelkedhet – ismertette az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a tárca által kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Áramütés, égési sérülés. Életveszélyes lámpákat tiltottak be

Az Üzlet
-
 20.11.17 10:13Gazdaság

Gyerekszobákba szánt villamossági eszközöket vizsgált a fogyasztóvédelem. A laboratóriumi ellenőrzésen mind a tizenhét lámpa és párásító veszélyesnek bizonyult, további forgalmazásukat ezért megtiltották - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Az összes vizsgált cicás, kaktuszos, kisautós, unikornisos lámpát és párásítót veszélyesnek találták, vissza kell hívni az…

Telex
-
 20.11.17 08:41Gazdaság

Idén először ellenőrizték az otthoni felhasználásra, elsősorban gyerekszobákba szánt, többnyire állatokat mintázó, játékfigurás elektromos árucikkeket.

80 százalékra növelné az aktív korúak foglalkoztatását a kormány

KamaraOnline
-
 20.11.17 09:34Karrier

A cél elérése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai megállapodást kötött a WHC Magyarország HR-tanácsadóval.

Gondolta volna, hogy a cicás lámpa és párásító akár életveszélyes is lehet?

Dehir
-
 20.11.17 08:39Megyei

Budapest – Az összes ellenőrzött lámpatest és háztartási eszköz megbukott a laboratóriumi vizsgálat során.

Nem gyerekjáték: az összes ellenőrzött lámpatest és háztartási eszköz veszedelmes

Kisalföld
-
 20.11.17 08:33Gazdaság

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) első alkalommal vizsgálta a gyermekek számára vonzó megjelenésű villamossági termékeket.

Vodafone-felajánlás: Adathasználat nélkül érhetők el az állásportálok és számos más honlap

HR Portál
-
 20.11.17 07:05Cégvilág

Adathasználat nélkül elérhetőek november 16-tól a legfontosabb központi információs, oktatási honlapok, álláskereső portálok, az iparkamarai honlapok a Vodafone ügyfeleinek; az intézkedés célja Magyarország működésben tartása - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és…

Fontos weboldalakat tesz adatforgalom nélkül elérhetővé a Vodafone

Haon
-
 20.11.17 06:00Mobiltech

Adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel.

Fontos weboldalakat tesz adatforgalom nélkül elérhetővé a Vodafone

Baon
-
 20.11.17 06:00Infotech

Adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel.

Újabb webhelyeket tesz adatforgalom nélkül elérhetővé a Vodafone

Origo
-
 20.11.16 18:07Mobiltech

A munkaadók és az álláskeresők segítése az akció célja.

Újabb Vodafone-kedvezmények a járvány miatt

IT café
-
 20.11.16 13:54Cégvilág

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat.