Sajtos-tojásos mártogatós
Street Kitchen 20.11.15 20:01Recept
A vaj és olaj keverékén lepirítjuk az apróra vágott hagymát. Sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót, és megszórjuk az apróra vágott zöldfűszerekkel. A tojásokat, a tejet, a tejszínt és a reszelt parmezánt összekeverjük, és beleöntjük a megpirított hagymát. A keveréket egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük. Minél nagyobb a tepsi, anná
1 kapcsolódó hír
Sajtszószos gomba baconnel
Mindmegette 20.11.16 08:00Recept
A bacont megpirítjuk egy nagyobb serpenyőben (wokban pl.). Ha ezzel megvagyunk, kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük a gombákat. Ha levet ereszt, hagyjuk elfőni, majd később ráöntjük a bort is. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a kakukkfűvet, az apróra vágott fokhagymát, majd felöntjük a tejszínnel és beleforgatjuk…