Sajtos-tojásos mártogatós

Street Kitchen
-
 20.11.15 20:01Recept

A vaj és olaj keverékén lepirítjuk az apróra vágott hagymát. Sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót, és megszórjuk az apróra vágott zöldfűszerekkel. A tojásokat, a tejet, a tejszínt és a reszelt parmezánt összekeverjük, és beleöntjük a megpirított hagymát.  A keveréket egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük. Minél nagyobb a tepsi, anná

1 kapcsolódó hír

Sajtszószos gomba baconnel

Mindmegette
-
 20.11.16 08:00Recept

A bacont megpirítjuk egy nagyobb serpenyőben (wokban pl.). Ha ezzel megvagyunk, kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük a gombákat. Ha levet ereszt, hagyjuk elfőni, majd később ráöntjük a bort is. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a kakukkfűvet, az apróra vágott fokhagymát, majd felöntjük a tejszínnel és beleforgatjuk…