Az izraeli hadsereg a Hamász létesítményeit lőtte

888.hu
-
 20.11.15 12:40Külföld

Az izraeli hadsereg a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet katonai létesítményeit lőtte vasárnap hajnalban, pár órával azután, hogy az övezetből két rakétát lőttek ki Izrael központi tengerparti részeire – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet vasárnap.

6 kapcsolódó hír

Izrael a Hamász létesítményeit lőtte a korábbi rakétatámadásra válaszul

Biztonságpiac
-
 20.11.16 04:35Külföld

Az izraeli hadsereg a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet katonai létesítményeit lőtte vasárnap hajnalban, pár órával azután, hogy az övezetből két rakétát lőttek ki Izrael központi tengerparti részeire – jelentette a ynet. Helikopterekről és tankokról a Hamász föld alatti járatait, valamint katonai állásait lőtte az izraeli hads

Válaszolt az izraeli hadsereg a Hamász támadásaira

HVG
-
 20.11.15 11:07Külföld

Az izraeli hadsereg a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet katonai létesítményeit lőtte vasárnap hajnalban, pár órával azután, hogy az övezetből két rakétát lőttek ki Izrael központi tengerparti részeire - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet vasárnap.

A vihar leple alatt támadtak a gázaiak, a válaszreakció sem maradt el

hirado.hu
-
 20.11.15 11:42Külföld

Az izraeli hadsereg a Hamász létesítményeit lőtte az Izraelt érő rakétatámadás után.

Az izraeli hadsereg a Hamász létesítményeit lőtte az Izraelt érő rakétatámadás után

Szombat.org
-
 20.11.15 12:54Külföld

Az izraeli hadsereg a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet katonai létesítményeit lőtte vasárnap hajnalban, pár órával azután, hogy az övezetből két rakétát lőttek ki Izrael központi tengerparti részeire. Ezt jelentette a Jediót Ahronót című újság …

Az izraeli hadsereg a Hamász létesítményeit lőtte az Izraelt érő rakétatámadás után

Nuus
-
 20.11.15 15:18Külföld

Az izraeli hadsereg a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet katonai létesítményeit lőtte vasárnap hajnalban.

Az izraeli hadsereg a Hamász létesítményeit lőtte az Izraelt érő rakétatámadás után

Magyar Szó
-
 20.11.15 11:17Külföld

Az izraeli hadsereg a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet katonai létesítményeit lőtte vasárnap hajnalban, pár órával azután, hogy az övezetből két rakétát lőttek ki Izrael központi tengerparti részeire - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja.