Még egy évet várnunk kell arra, hogy ismét normálisan éljünk

ATV
-
 20.11.16 05:10Külföld

Bár jövő nyáron már érzékelhető lesz koronavírus elleni vakcina hatása, de a rendes kerékvágásba csak jövő télre kerül vissza az élet. Ezt mondta a Pfizer-oltóanyag alkotója. Közben Európa-szerte egyre drasztikusabb korlátozásokat vezetnek be a kormányok a járvány megállítására.

5 kapcsolódó hír

Még nem tudni, milyen időközönként kell újraoltani a lakosságot

vasárnap.hu
-
 20.11.15 20:09Külföld

A BioNtech és a Pfizer gyógyszergyártó csoport e hónap elején bejelentette, hogy közösen kifejlesztett oltóanyaguk hatékonysága az eddigi klinikai próbák...

Az oltások miatt jövő áprilistól fellélegezhetünk

Propeller
-
 20.11.15 16:40Külföld

A BioNTech gyógyszeripari vállalat vezetője szerint az új vakcinák már nyárra sokkal jobb járványhelyzetet teremthetnek, jövő télre pedig teljesen visszatérhet az élet a normális kerékvágásba, de ennek az a feltétele, hogy minél többen megkapják a koronavírus elleni oltást. A BioNtech és a Pfizer gyógyszergyártó csoport e hónap elején bejelentett

Megvan a csodaszer? Az eddigi leghatékonyabb koronavírus-vakcinát mutatta be a Moderna

Noizz
-
 20.11.16 15:39Külföld

Egy héttel ezelőtt a Pfizer bejelentette, hogy az oltóanyaguk 90%-os védelmet jelenthet, erre kontrázott rá most a Moderna: a vakcinájuknak 94,5%-os hatékonyságot jósolnak.

Kiderült, mikor lesz vége a járványnak és lesz minden újra normális!

Nuus
-
 20.11.16 09:18Külföld

A BioNTech gyógyszeripari vállalat vezetője szerint az új vakcinák már nyárra sokkal jobb járványhelyzetet teremthetnek.