Már várható, hogy rontják előrejelzésüket a románok

TőzsdeFórum
-
 20.11.13 11:08Gazdaság

5,1 százalékkal csökkent a GDP az első három negyedévben.

6 kapcsolódó hír

Itt vannak az adatok: jelentősen megviselte a magyar gazdaságot a pandémia

Pénzcentrum
-
 20.11.13 13:31Gazdaság

Majdnem öt százalékkal esett vissza a harmadik negyedéves GDP az egy évvel korábbi adathoz képest. A becslések azonban pesszimistábbak voltak a tényleges számoknál. Az információs-, kommunikációs- és bankszektor éledezése javította

A vártnál kedvezőbb GDP adat után inkább a negyedik negyedév kockázatait latolgatják az elemzők

GazdaságPortál
-
 20.11.13 15:31Gazdaság

A vártnál kedvezőbb harmadik negyedévi GDP adat után inkább a negyedik negyedév kockázatait latolgatják az elemzők az MTI-hez eljuttatott kommentárjaikban. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott első becslése szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,6 százalékkal, a szezonálisan és…

Felpörgött az euróövezeti gazdaság teljesítménye

Napi.hu
-
 20.11.13 14:01Külföld

Erőteljesen emelkedett a gazdasági teljesítmény és jelentősen nőtt a foglalkoztatottság az Európai Unióban és az euróövezetben a harmadik negyedévben, az egész világon tomboló koronavírus-járvány első hullámának elcsitultával - írja az MTI az Európai Unió statisztikai hivatalának (Eurostat) pénteken közzétett második becslése alapján.

A magyar GDP a járvány első hulláma után jelentősen nőtt

Magyar Hírlap
-
 20.11.14 05:03Gazdaság

A harmadik negyedévi teljesítmény azt mutatja, hogy a hazai gazdaság helyreállóképessége kitűnő, ehhez az ipar és a szolgáltatószektor is hozzájárult.

Hatalmas különbségek vannak a megye egyes járásai között

Baon
-
 20.11.12 11:15Gazdaság

A KSH adatai szerint az idei első félévben Bács-Kiskun megyében 1,6-szeresére nőtt az épített lakások száma az előző év azonos időszakához képest.

KSH: az előző negyedévhez képest 11,3 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye

Ripost
-
 20.11.13 09:44Belföld

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,6 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 4,7 százalékkal csökkent a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva – jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).