Melléképület lángolt Szabadbattyánban

Propeller
-
 20.11.11 07:39Baleset-bűnügy

A tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. Kigyulladt egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű melléképület szerda kora reggel a Fejér megyei Szabadbattyán Petőfi utcájában. A tűzhöz Székesfehérvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási ut

9 kapcsolódó hír

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóépület Cserépfaluban

Propeller
-
 20.11.11 07:27Baleset-bűnügy

A lángok a Kossuth úton csaptak fel. Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű lakóépület a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Cserépfalu Kossuth útján. A tűzhöz a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.…

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Endrefalván

Nool
-
 20.11.11 10:40Baleset-bűnügy

Teljes terjedelmében égett egy melléképület keddről szerdára éjszaka Endrefalván, a Deák Ferenc úton. A melléképületben nagy mennyiségű tűzifát tároltak.

Négy vízsugárral oltották el a tüzet

Boon
-
 20.11.11 08:04Baleset-bűnügy

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű lakóépület Cserépfalu Kossuth útján november 11-én hajnalban.

Kigyulladt egy mezőgazdasági épület Hajdúszovátnál

Haon
-
 20.11.11 17:02Baleset-bűnügy

A tüzet a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltják.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Ócsán

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül tizenöt négyzetméter alapterületű melléképület kedd délután a Pest megyei Ócsa Liszt Ferenc utcájában. A tűzhöz Dabasról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Melléképület lángolt Szabadbattyánban

Feol
-
 20.11.11 07:19Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű melléképület szerda kora reggel a Fejér megyei Szabadbattyán Petőfi utcájában.

Teljes terjedelmében égett egy lakóépület Cserépfalun

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű lakóépület a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Cserépfalu Kossuth útján. A tűzhöz a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Melléképület lángolt Szabadbattyánban

Kigyulladt egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű melléképület szerda kora reggel a Fejér megyei Szabadbattyán Petőfi utcájában. A tűzhöz Székesfehérvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Teljes terjedelmében égett egy lakóépület Cserépfalun

Két vízsugárral oltották el a lángokat.