A turizmust most sem hagyják cserben

Demokrata
-
 20.11.11 08:57Belföld

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak – emlékeztetett Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

19 kapcsolódó hír

Több, mint húszmilliárdos támogatás a turizmusnak

HírTV
-
 20.11.11 19:33Vélemény

A kormány több ágazatnál adó és járulékfizetési kedvezményekről döntött.

Ahogy tavasszal, úgy most sem hagyják cserben a turizmust

Metropol
-
 20.11.11 13:15Bulvár

A kormány újabb támogatást biztosít, jelentette be Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán.

A szórakoztatóipar is járulékmentes egy hónapig

Növekedés
-
 20.11.11 09:39Utazás

Az idegenforgalom mellett a színházaknak, moziknak, konditermeknek sem kell munkavállalóik után járulékot fizetniük egy hónapig - jelentette ki a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán.

Üzent a kormány: a turizmust most is megmentik

Napi.hu
-
 20.11.11 12:19Belföld

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak. A szektort - ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején - most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az MTI-nek.

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak

ProfitLine
-
 20.11.11 08:30Gazdaság

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort - ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején - most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket - jelentette ki az MTI-nek Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán.

Guller: A kormány nem hagyja cserben a turizmust

HVG
-
 20.11.11 08:13Gazdaság

Az MTÜ vezérigazgatója szerint tavasszal is mindent megtettek a turizmusért, most is mindent megtesznek majd, de az emberéletnél nincs fontosabb.

A második hullámban sem hagyja cserben a kormány a turizmust

Magyar Nemzet
-
 20.11.11 12:27Gazdaság

A kijárási korlátozások időszakára az iparági szereplők újabb kormányzati segítséget kapnak.

Ahogyan tavasszal, most sem hagyja cserben a turizmust a kormány

Duol
-
 20.11.11 07:54Gazdaság

A foglalások kieséséből származó költségek megtérítését, adó- és járulékfizetési kedvezményeket, bértámogatásokat kap az ágazat.

Guller: A turizmust most sem hagyják cserben

Mandiner
-
 20.11.11 07:33Belföld

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója elmondta, az állam megtéríti a bevételkiesés 80 százalékát.

A turizmust most sem hagyják cserben

Győr Plusz
-
 20.11.11 07:52Belföld

Hangoztatta, hogy a kormány a turisztikai ügynökséggel közösen már a járvány első szakaszában mindent megtett azért, hogy segítse a szektort. A tavaszi gazdaságvédelmi intézkedések között szerepelt például a járulékkedvezmény, a kedvezményes hitelprogram vagy a Szép-kártya kedvezményes adózása és megemelt keretösszege is. A most…

Guller: a turizmust most sem hagyjuk cserben

SzeretünkUtazni
-
 20.11.11 12:34Utazás

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort - ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején - "most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket" - jelentette ki az MTI-nek Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán.

Guller Zoltán: A turizmust, ahogyan az első hullám idején, most sem hagyjuk cserben

BorsOnline
-
 20.11.11 09:10Egészség

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort - ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején - "most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket" - jelentette ki az Mti-nek Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán.

MTÜ: ígérik, ahogy az első hullám idején, ahhoz hasonlóan most sem hagyják cserben az ágazatot

Turizmus Online
-
 20.11.11 08:21Utazás

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak annak érdekében, hogy a dolgozók megtarthassák munkahelyeiket, jelentette ki Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója.

Guller: A turizmust, ahogyan az első hullám idején, most sem hagyják cserben

Pesti Hírlap
-
 20.11.11 08:06Belföld

A most bejelentett intézkedések között a kormány a turizmus-vendéglátásban és a szórakoztató, illetve szabadidős tevékenységet nyújtó vállalkozások számára adó- és járulékfizetési kedvezményekről döntött, továbbá a szálláshely-szolgáltatókat foglalásaik kieséséből származó költségeinek megtérítésével és bértámogatások nyújtásával…

A turizmust, ahogyan az első hullám idején, most sem hagyja cserben a kormány

Origo
-
 20.11.11 08:02Gazdaság

Adó-és járulékkedvezménnyel, bértámogatással is segítenek - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Guller: a turizmust, ahogyan az első hullám idején, most sem hagyják cserben

Promenad
-
 20.11.11 07:47Megyei

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort - ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején - "most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket" - jelentette ki az MTI-nek Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán.

A turizmust támogató intézkedéseket jelentettek be

KamaraOnline
-
 20.11.11 07:35Cégvilág

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort „most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket" - jelentette ki Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Így mentenék meg a turizmust és a szálláshelyeket

Realista
-
 20.11.11 14:00Otthon

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort - ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején - "most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket" - jelentette ki Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Így segíti a kormány a turizmust a második hullám alatt

Vásárhely24
-
 20.11.11 08:55Belföld

Újabb támogatást biztosít a kormány a turizmusnak, a szektort – ahogyan a koronavírus-járvány első hulláma idején – „most sem hagyjuk cserben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt dolgozók megtarthassák munkahelyeiket” – jelentette ki Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.