Megint feltámad A skorpiókirály

Mafab
-
 20.11.12 10:19Film

2002-ben került a mozikba az a film, amire ma már legfeljebb a legnagyobb rajongói emlékezhetnek. Pedig ez a film alapozta meg napjaink egyik legkeresettebb színészének karrierjét Hollywoodban. És ez az a film, amit most rebootolni készülnek. Természetesen A skorpiókirályról van szó, amely az akkoriban igen felkapott A múmia farvizén…

4 kapcsolódó hír

8 meglepő érdekesség, amit nem hittél volna Meg Ryan-ről

Filmezzünk!
-
 20.11.11 12:52Film

Meg Ryan érdekességek Meg Ryan hírnevét az 1989-es Harry és Sally című film hozta meg, melyben főszerepet játszott Billy Crystal oldalán. A 1990-es években olyan romantikus-vígjátékokkal lett egyre népszerűbb, mint A szerelem hullámhosszán, vagy éppen a Francia csók. A háromszorosan Golden Globe-ra jelölt színésznő napra…

A szupersztár, aki megmaradt művésznek: így vált naggyá a ma születésnapos DiCaprio

Noizz
-
 20.11.11 10:36Kultúra

Leonardo DiCaprio 1974-ben ezen a napon, Los Angelesben, azon belül is Hollywoodban született. Talán már ez kijelölte útját a színésznek, aki amellett, hogy szinte alig szerepelt rossz filmben, ENSZ-nagykövet és környezetvédelmi aktivistaként fontos ügyek mellé is rendszeresen odaáll.

Aki kinőtt Hollywood szépfiújának szerepéből - Leonardo DiCaprio 46 éves

Ridikül
-
 20.11.10 13:10Bulvár

Az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas szívtipró ma ünnepli a 46. születésnapját. A világhírnevet a Titanic című filmmel nyerte el, és a mai napig is A-listás produkciókban játszik főszerepeket. Leonardo DiCaprio nemcsak Hollywood sztárszínésze, de neves környezetvédelmi aktivista is.

46 kép 46 év főszerepben: Leonardo DiCaprio

Hetedik sor
-
 20.11.11 08:33Film

Leonardo DiCaprio 46 évébe több élet is beleférne. Rengeteg dolgot elért, végre valahára Oscarja is van. Próbál tenni a bolygóért. Régen kinőtte a posztersrác szerepkört, az igazit viszont még mindig keresi. Összeválogattunk 46 vicces, menő vagy csak érdekes képet és néhány videót eddigi földi karrierjéből.