Árokba borult egy gépkocsi Gyömrőn

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi kedd este a Pest megyei Gyömrőn, a Gróf Teleki utca és az Üllői út találkozásánál. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre.

4 kapcsolódó hír

Villanyoszlopnak ütközött egy kamion Nemesbikken

Lesodródott az úttestről és egy út menti villanyoszlopnak ütközött egy kamion kedd kora este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nemesbikk Petőfi utcájában. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Árokba borult egy gépkocsi a Zalacséb és Zalaszentgyörgy közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda kora délelőtt Zala megyében, a Zalacséb és Zalaszentgyörgy közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Villanyoszlopnak rohant egy kamion Nemesbikken

A tiszaújvárosi tűzoltók siettek a segítségére.

Tetejére borult egy autó kedd este Nyírlugoson

Egy autó borult a tetejére kedden este Nyírlugoson, a Nagy utcában – tájékoztatta lapunkat Papp-Kunkli Nóra a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az esethez a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, majd az autó kerekire állítása után áramtalanították azt. A sofőrt a mentőszolgálat kórházb