Februártól új helyszíneken folytatódik az oktatás az SZFE-n- jelentette be Vidnyánszky Attila

ATV
-
 20.11.11 11:05Belföld

Február elsejétől új helyszíneken folytatódik az oktatás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen – erősítette meg az InfoRádiónak az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke.

6 kapcsolódó hír

Vidnyánszky Attila az SZFE-ről: új épületekben indul majd az oktatás

Eduline
-
 20.11.11 09:42Karrier

Február elsejétől új helyszíneken folytatódik az oktatás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen – erősítette meg az InfoRádiónak az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke.

Vidnyánszky: Februártól új helyszínen folytatódik az oktatás

Pesti Hírlap
-
 20.11.11 10:59Belföld

Február elsejétől új helyszíneken folytatódik az oktatás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Ezt Vidnyánszky Attila, az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke erősítette meg az InfoRádiónak. Ezzel kapcsolatban már meg is kezdődtek a felújítási és egyéb munkálatok, de Vidnyánszky annál több részletet nem árult el, hogy egy sokkal…

Vidnyánszky: Új helyszíneken folytatódik az oktatás az SZFE-n februártól

Magyar Hang
-
 20.11.11 10:31Belföld

Vidnyászky Attila az Inforádiónak nyilatkozva arról beszélt, hogy nem a fenntartó alapítványon múlik, tárgyalnak-e a diákokkal.

A támogató színházak homlokzatára kerülnek az Szfe molinói

Fidelio
-
 20.11.11 09:45Színpad

A Katona, az Örkény, a Radnóti és a Trafó vette át megőrzésre a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületén a blokád idején kifüggesztett molinókat és a zászlót.

Az SZFE-n zajló oktatásról és a félév érvényességéről – Koltai M. Gábor írása

Színház.online
-
 20.11.10 11:36Színpad

“A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanáraként tiltakozom a félév érvénytelenítésére irányuló jogszerűtlen kísérlet ellen, továbbá szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a vezetőség azon állításai, amelyekkel intézkedésüket alátámasztani kívánják, nem felelnek meg a valóságnak” – Koltai M. Gábor rendező, az SZFE tanára juttatta el írását a…