Komoly változás a Lidl kenyereknél és más sajátmárkás termékeknél

Napi.hu
-
 20.11.10 14:44Belföld

A Lidl Magyarország 2019-ben jelentette be, hogy 2025-ig saját márkás termékei esetében átlagosan 20 százalékkal csökkenti a hozzáadott só- és cukortartalmat. Az intézkedésnek köszönhetően az optimalizált termékeket vizsgálva elmondható, hogy a 2019-es gazdasági évben az áruházlánc közel 18 tonna sóval és több mint 196 tonna…

3 kapcsolódó hír

Egyre egészségesebbek a Lidl termékei

MMonline
-
 20.11.11 15:04Média

A Lidl Magyarország 2019-ben jelentette be, hogy 2025-ig sajátmárkás termékei esetében átlagosan 20 százalékkal csökkenti a hozzáadott só- és cukortartalmat. Felelős vállalatként évek óta elkötelezett a magyar családok egészséges táplálkozásának előmozdítása, támogatása iránt, az intézkedésnek köszönhetően pedig az optimalizált…

Folytatja a Lidl só- és cukoroptimalizálási programját

Márkamonitor
-
 20.11.11 07:05Életmód

A Lidl Magyarország 2019-ben jelentette be, hogy 2025-ig saját márkás termékei esetében átlagosan 20 százalékkal csökkenti a hozzáadott só- és cukortartalmat. Felelős vállalatként évek óta elkötelezett a magyar családok egészséges táplálkozásának előmozdítása, támogatása iránt, az intézkedésnek köszönhetően pedig az optimalizált…

Folytatja a Lidl só- és cukoroptimalizálási programját

Trademagazin
-
 20.11.10 10:29Gazdaság

A Lidl Magyarország 2019-ben jelentette be, hogy 2025-ig saját márkás termékei esetében átlagosan 20 százalékkal csökkenti a hozzáadott só- és cukortartalmat. Felelős vállalatként évek óta elkötelezett a magyar családok egészséges