Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg eladja a Huawei a Honor márkát

GSMring
-
 20.11.11 11:34Mobiltech

Az Egyesült Államok szankcióinak köszönhetően megválhat a Huawei a Honor márkától, ami egy kínai vállalat a Digital Cina kezébe kerülhet. A múlt hónapban már lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a Huawei a Honor márka eladására készül. Miután ez kiderült a kínai cég tagadta, hogy el szeretnék adni a Honor-t, de most úgy tűnik, hogy volt

4 kapcsolódó hír

Állami befektetőknek adhatja el a Honort a Huawei

Bitport
-
 20.11.10 10:20Infotech

A Reuters értesülése szerint a Digital China csoport és állami hátterű befektetők 15 milliárd dollárért vásárolják fel a Honor üzletét.

Eladja a Huawei a Honort

Portfolio
-
 20.11.10 16:23Gazdaság

Már korábban is felröppentek hírek arról, hogy a Huawei tárgyalásokat folytat a Digital China Grouppal a Honor nevű okostelefon egységének eladásáról, akkor az ügylet összértékét még 3,7 milliárd dollárra taksálták. Ehhez képest az Honor végül 15 milliárd dollárért kel el most, amit több szereplő számára értékesítenek, köztük van a már…

A Reuters úgy tudja, eldőlt: a Huawei 15 milliárd dollárért eladja a Honort

HVG
-
 20.11.10 13:15Infotech

Óriási összegért válhat meg a főként fiatal felhasználókat célzó mobilmárkájától a Huawei. A Reuters úgy tudja, a Honor egy konzorciumé lesz, melynek a Digital China nevű mobilkereskedelmi vállalat mellett például Sencsen város is tagja.

A Huawei el fogja adni a Honor részlegét?

Into
-
 20.11.10 15:25Mobiltech

A Huawei azt tervezi, hogy 100 milliárd jüanért (4 600 milliárd forint) értékesíti a Honor okostelefon-gyártó részlegét a Digital China és Sencsen által alkotott konzorciumnak - írja a Reuters, az ügyet közelről ismerő emberekre hivatkozva.