Világszinten is új részletfizetési szolgáltatást vezet be az Erste Bank Magyarországon

Igényes férfi
-
 20.11.10 07:33Életmód

Hogyan vehető igénybe az Erste Bank új részletfizetési szolgáltatása?

11 kapcsolódó hír

A világon elsőként - részletfizetés gombnyomásra

KKV Magazin
-
 20.11.09 20:00Gazdaság

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé válik a Mastercard Részletfizetés Magyarországon. Az Erste Bank hazai ügyfelei használhatják az új szolgáltatást, amelynek köszönhetően bármely 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra néhány gombnyomással kérhetnek kedvező részletfizetést. A Mastercard Részletfizetés eddig…

Nagyot húzott a magyar bank: ilyen még nemigen volt itthon

Pénzcentrum
-
 20.11.09 18:31Gazdaság

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé válik a Mastercard Részletfizetés Magyarországon. Az Erste Bank hazai ügyfelei használhatják az új szolgáltatást, amelynek köszönhetően bármely 20 ezer forint feletti, Mastercard

Új részletfizetési szolgáltatás az Erste Banktól a Mastercard kártyákra

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé teszi az Erste Bank belföldi ügyfelei számára a részletfizetést a 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra - közölte az Mti-vel hétfőn a pénzintézet. The post Új részletfizetési szolgáltatás az Erste Banktól a Mastercard kártyákra first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj,

Nagy dobással készül a karácsonyi vásárlási szezonra az Erste

Napi.hu
-
 20.11.09 10:31Belföld

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé válik a Mastercard részletfizetés Magyarországon. Az Erste Bank hazai ügyfelei használhatják az új szolgáltatást, amelynek köszönhetően bármely 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra néhány gombnyomással kérhetnek részletfizetést.

Már betéti kártyájuk terhére is részletfizetést kérhetnek az erstések

Portfolio
-
 20.11.09 11:24Gazdaság

A betéti kártyáknál is elérhetővé válik a Mastercard Részletfizetés Magyarországon. Az Erste Bank hazai ügyfelei használhatják az új szolgáltatást, amelynek köszönhetően bármely 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra néhány gombnyomással kérhetnek kedvező részletfizetést. 

Több ezer magyarnak lett könnyebb a karácsonyi nagybevásárlás - hatalmas banki újítás segít a fizetésben

Bank360 blog
-
 20.11.09 17:53Gazdaság

Azonnali részletfizetést vezetett be a betéti kártyákra az Erste Bank a Mastercarddal közösen. Az eddig csak hitelkártyához elérhető szolgáltatással részletre vásárolhatunk 20 000 forint felett.

Új részletfizetési szolgáltatást vezet be az Erste Bank Magyarországon

ProfitLine
-
 20.11.09 14:30Gazdaság

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé teszi az Erste Bank belföldi ügyfelei számára a részletfizetést a 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra - közölte az MTI-vel hétfőn a pénzintézet.

Új részletfizetési szolgáltatást vezet be az Erste Bank Magyarországon

KamaraOnline
-
 20.11.10 08:57Gazdaság

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé teszi az Erste Bank belföldi ügyfelei számára a részletfizetést a 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra.

Az Erste Bank és a Mastercard új részletfizetési szolgáltatást vezet be Magyarországon

Bankár Magazin
-
 20.11.09 20:05Gazdaság

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé teszi az Erste Bank belföldi ügyfelei számára a részletfizetést a 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra - közölte az Mti-vel hétfőn a pénzintézet.

Világszinten új részletfizetési szolgáltatást vezet be az Erste Bank Magyarországon

Promenad
-
 20.11.09 12:39Színes

A világon először a betéti kártyáknál is elérhetővé teszi az Erste Bank belföldi ügyfelei számára a részletfizetést a 20 ezer forint feletti, Mastercard kártyás vásárlásukra - közölte az MTI-vel hétfőn a pénzintézet.

Világújdonság: részletfizetés betéti kártyás fizetésre

VG
-
 20.11.09 10:24Pénzügy

A karácsonyi bevásárlások megtámogatására világon először vezet be részletfizetési szolgáltatást betéti kártyákra az Erste Bank.