Árokba borult egy autós Devecser közelében

Propeller
-
 20.11.09 08:15Baleset-bűnügy

A Noszlop felé vezető úton forgalomkorlátozásra kell számítani. Árokba borult egy személyautó a Devecser és Noszlop közötti úton. A balesethez az ajkai hivatásos és a devecseri önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a gépkocsit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. (Katasztrófavédelem)

3 kapcsolódó hír

Egy busz és egy autó ütközött az M3-as bevezető szakaszán, mentők is vannak a helyszínen, óriási a torlódás

Baleset történt az M3-as Budapest felé vezető szakaszán, az autópályán szinte áll a forgalom. Rendőrök irányítják a forgalmat Vácnál, mert szarvast gázolt egy autós. Baleset az M3-as bevezetőjénél Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Budapest 14. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Rákospatak utca közelében. Az…

Két autó ütközött a budaörsi repülőtérnél

Két személyautó ütközött össze Budapest határában, a budaörsi repülőtérnél, a XI. kerületi Repülőtéri út és a Kőérberki út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Összeütközött két autó Szigethalmon

Két személyautó karambolozott Szigethalmon, a Sugár utca és a Fenyő utca kereszteződésében. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat.