Telefonon egyeztetett Putyin és Macron

Demokrata
-
 20.11.07 16:53Külföld

A két elnök aggodalmát fejezte ki az örmény és azeri erők közötti súlyos összecsapások miatt, valamint szíriai és líbiai harcosok jelenléte miatt a térségben.

8 kapcsolódó hír

Telefonon egyeztetett Putyin és Macron

ATV
-
 20.11.07 18:04Külföld

Telefonon egyezetetett Vlagyimir Putyin orosz elnök és Emmanuel Macron francia államfő a hegyi-karabahi konfliktusról - tudatta szombaton a Kreml.

Putyin és Macron is békítené a feleket Hegyi-Karabahban

hirado.hu
-
 20.11.07 17:11Külföld

A két elnök súlyos aggodalmát fejezte ki.

Telefonon egyeztetett Putyin és Macron

Infostart
-
 20.11.07 16:52Külföld

Telefonon egyeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök és Emmanuel Macron francia államfő a hegyi-karabahi konfliktusról - tudatta szombaton a Kreml.

Moszkvában cáfolják Putyin közelgő lemondását, de akadnak furcsa jelek

HVG
-
 20.11.08 14:00Külföld

A The Sun című brit bulvárlap értesülései szerint néhány hónapon belül lemond tisztségéről az állítólag Parkinson-kórban szenvedő Vlagyimir Putyin orosz államfő. Dmitrij Peszkov Kreml szóvivő szerint Putyinnak semmi baja és nem mond le idő előtt, az interneten viszont sok olyan videó és nyilatkozat kering, amelyek más képet sugallanak.

Telefonon egyeztetett Putyin és Macron a hegyi-karabahi konfliktusról

Pesti Hírlap
-
 20.11.07 19:40Külföld

Telefonon egyeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök és Emmanuel Macron francia államfő a hegyi-karabahi konfliktusról – tudatta szombaton a Kreml. A két elnök súlyos aggodalmát fejezte ki az örmény és azeri erők közötti súlyos összecsapások miatt, valamint szíriai és líbiai harcosok jelenléte miatt a térségben. Az orosz elnöki hivatal…

Telefonon egyeztetett Putyin és Macron a Hegyi-Karabahhal kapcsolatban

Mandiner
-
 20.11.07 16:40Külföld

Hatodik hete folyik már a küzdelem Azerbajdzsán és az örmény erők között.

Macron a schengeni övezet szabályainak felülvizsgálatát javasolja

Karpat.in.ua
-
 20.11.06 18:27Külföld

Emmanuel Macron francia elnök a schengeni övezetre vonatkozó jelenlegi szabályok felülvizsgálatát szorgalmazta, amelyeknek szerinte szigorúbbaknak kell lenniük és az EU külső határainak védelmét kell szolgálniuk