A járvány második hullámát még megszenvedi a magyar gazdaság

MFor
-
 20.11.05 16:05Gazdaság

A tavaszi mélypont után biztatóan kezdett talpra állni a magyar gazdaság, ám a koronavírus-járvány második hulláma ismét visszaesést hozhat, áll az Európai Bizottság csütörtökön közzétett negyedéves gazdasági prognózisában. A viharfelhők ellenére az elemzés – ellentétben a korábbi prognózisokkal - a kormány és a jegybank…

11 kapcsolódó hír

A vártnál is nagyobb lehet a magyar gazdaság idei visszaesése a Raiffeisen szerint

ATV
-
 20.11.05 16:29Belföld

A Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket a koronavírus-járvány második hullámának gazdaságra gyakorolt hatása miatt - mondta Török Zoltán a bank vezető elemzője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Raiffeisen: idén 6,5 százalékkal eshet vissza a magyar gazdaság

GazdaságPortál
-
 20.11.05 17:18Gazdaság

A Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket a koronavírus-járvány második hullámának hatása miatt – mondta Török Zoltán a bank vezető elemzője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy bár jövőre már 4 százalékos…

Idén 6,5 százalékkal eshet vissza a magyar gazdaság

Magyar Mezőgazdaság
-
 20.11.06 10:30

A Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket a koronavírus-járvány második hullámának hatása miatt - mondta Török Zoltán a bank vezető elemzője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

A Raiffeisen már komolyabb gazdasági visszaeséssel számol

Adó
-
 20.11.05 16:12Cégvilág

A Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket.

Itt a friss brüsszeli előrejelzés: olcsóbban megúszhatja a magyar gazdaság, de ennek ára a hiány emelkedése

Portfolio
-
 20.11.05 11:14Gazdaság

Javította a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzését csütörtökön az Európai Bizottság, a korábbi 7 százalékos jóslattal szemben 6,4%-os gazdasági visszaeséssel számolnak Brüsszelben. Ugyanakkor a költségvetési hiányra és az államadósságra vonatkozó becslését rontotta a testület.

Mennyit eshet idén a magyar gazdaság?

ProfitLine
-
 20.11.05 17:30Gazdaság

A Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket a koronavírus-járvány második hullámának hatása miatt - mondta Török Zoltán a bank vezető elemzője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

EU-prognózis: kisebb lehet a magyar visszaesés, de ennek nagy ára van

Infostart
-
 20.11.06 11:14Gazdaság

Javította a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzését az Európai Bizottság, a korábbi 7 százalékos várakozással szemben 6,4 százalékos gazdasági visszaeséssel számolnak. Ugyanakkor a költségvetési hiányra és az államadósságra vonatkozó becslését rontotta a testület – ismertette az InfoRádiónak a Portfolio elemzője.

Javított a magyar gazdaságra vonatkozó idei előrejelzésén az Európai Bizottság

HVG
-
 20.11.05 13:50Gazdaság

De jövőre sem számol már akkora növekedéssel, mint korábban. Itt a brüsszeli testület őszi gazdasági prognózisa.

A Raiffeisen rontotta magyar GDP-prognózisát

Az Üzlet
-
 20.11.06 09:35Gazdaság

A koronavírus-járvány második hullámának negatív hatása miatt a Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket - mondta Török Zoltán, a bank vezető elemzője.

6,5 százalékkal zsugorodhat idén a magyar gazdaság a Raiffeisen szerint

Borsod24
-
 20.11.05 19:53Színes

A Raiffeisen elemzői a korábbi 5 százalékról 6,5 százalékra rontották a magyar gazdaság idei visszaesésére vonatkozó előrejelzésüket a koronavírus-járvány második hullámának gazdaságra gyakorolt hatása miatt – mondta Török Zoltán a bank vezető elemzője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón az MTI beszámolója szerint.…

Idén kicsit jobb, jövőre kicsit rosszabb, itt a friss brüsszeli prognózis a magyar gazdaságról

Haszon.hu
-
 20.11.05 18:36Gazdaság

Javított a magyar gazdaságra vonatkozó idei előrejelzésén az Európai Bizottság, jövőre viszont a korábban jelzettnél kisebb növekedéssel számol.