Hamarosan érkeznek a fagyok, az OMSZ elárulta, hol kell erre számítani

ATV
-
 20.11.05 11:24Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt közölte, a következő napokban rendszeressé fognak válni az éjszakai fagyok.

11 kapcsolódó hír

Ideje bedurrantani a fűtést: fagyni fog a hétvégén

Pénzcentrum
-
 20.11.05 21:30Otthon

A következő napokban már fagyokra is készülni kell - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán. Azt írták: egyelőre gyenge fagyok fordulhatnak elő, péntek reggelre legnagyobb

Közeleg a tél: hétvégén már jöhetnek az enyhébb mínuszok is

Agrárszektor
-
 20.11.05 17:00Időjárás

A következő napokban már a fagyokra is készülni kell, hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.

Jön a fagy!

Propeller
-
 20.11.05 16:38Időjárás

A következő napokban már fagyokra is készülni kell – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán. Azt írták: egyelőre gyenge fagyok fordulhatnak elő, péntek reggelre legnagyobb eséllyel az Északi-középhegységben – főleg Borsodban – lehet gyenge fagy. A Kisalföld tágabb környezetében,…

Helyenként gyenge fagyok

met.hu
-
 20.11.05 11:04Időjárás

A következő napokban rendszeressé fog válni az éjszakai fagyok kérdésköre. Egyelőre gyenge fagyok fordulhatnak elő, a területi eloszlásuk viszont nem a legegyszerűbben előrejelezhető feladat, ugyanis a helyi hatások nagy szerepet játszhatnak a kialakulásukban.

Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható fagy a hétvégén

HelloVidék
-
 20.11.05 19:08Mezőgazdaság

A következő napokban már fagyokra is készülni kell - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Fagyokra is készülni kell a hétvégén

Dehir
-
 20.11.05 16:12Időjárás

Budapest - A következő napokban már fagyokra is készülni kell - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.

Ideje elzárni a kerti csapot – jönnek az éjszakai fagyok

hirado.hu
-
 20.11.05 16:24Időjárás

Egyelőre gyenge fagyok fordulhatnak elő, péntek reggelre legnagyobb eséllyel az Északi-középhegységben.

Támad a tél a hétvégén

fmc
-
 20.11.06 06:29Időjárás

A következő napokban már fagyokra is készülni kell - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön. A leghidegebb órákban általában mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos, derült részeken akár mínusz 4 fok is lehet.

Jönnek a fagyos napok

Debreceni Nap
-
 20.11.05 20:36Időjárás

A következő napokban már fagyokra is készülni kell – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán. Azt írták: egyelőre gyenge fagyok fordulhatnak elő, péntek reggelre legnagyobb eséllyel az Északi-középhegységben – főleg Borsodban – lehet gyenge fagy. A Kisalföld tágabb környezetében, valamint az…

Fagyokra is készülni kell a hétvégén

A következő napokban már fagyokra is készülni kell.

Fagyokra is készülni kell a hétvégén

Promenad
-
 20.11.05 15:59Időjárás

A következő napokban már fagyokra is készülni kell - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.