Egy nap alatt kétszer is ittasan ült a volán mögé egy csengődi férfi

Baon
-
 20.11.02 16:20Baleset-bűnügy

Hétfőn egy csengődi férfit ittas vezetés miatt előállítottak a rendőrök, majd mikor haza engedték, ismét ittasan ült be a kocsijába.

5 kapcsolódó hír

Egy órán belül kétszer igazoltattak egy ittas tiszapüspöki férfit

Szoljon
-
 20.11.03 11:30Baleset-bűnügy

A rendőrök elvették a tiszapüspöki férfi vezetői engedélyét, ennek ellenére még egy óra sem telt el és újra gépkocsiba ült.

Reggel ittas vezetés miatt előállították, de ismét a volánhoz ült, majd felborult az autójával egy csengődi férfi

Előzni akart, de nekiment egy betonoszlopnak és felborult autójával egy részeg sofőr Kiskőrösön. Egy személyautó Izsák felől közlekedett, amikor Kiskőrösön az Izsáki úton előzésbe kezdett. A manőver során a baloldali útpadkán egy betonoszlopnak ütközött, amelynek következtében felborult a jármű. Az autóban elsődleges információink szerint…

Ittas vezetés miatt felfüggesztett szabadságvesztés

GloboTV
-
 20.11.02 15:48Baleset-bűnügy

Újra autóba ült és balesetet okozott május 31-én az a férfi, akit a Tiszaújvárosi rendőrök előállítottak. A vádlottat aznap 23 óra előtt néhány perccel ittas vezetésért a rendőrkapitányságra kísértek, majd bevonták jogosítványát. A férfi a rendőrségről távozott, majd újra járműbe ült és Sajószögedre indult. Gépkocsijával az úton megcsúszott…

Jogsi nélkül vezetett a Kiskőrösön felborult autó vezetője

Hiros
-
 20.11.02 15:30Baleset-bűnügy

Előzni akart, de nekiment egy betonoszlopnak és felborult autójával egy férfi ma (hétfő) délután Kiskőrösön. Helyszíni információk szerint, az érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkező csengődi férfit, a reggeli órákban már előállították ittas vezetés miatt.