Ronaldo visszatért, győzelemre éhesen lép pályára a Fradi ellen szerdán

ATV
-
 20.11.03 04:42Belföld

Rendkívül motiváltan várja a Ferencváros elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzést a karanténból frissen szabadult ötszörös aranylabdás portugál focista.

9 kapcsolódó hír

Aggasztó hírek! Sok a koronavírusos a Fradi ellenfelénél

Metropol
-
 20.11.02 16:00Sport

A Dinamo Kijev hat labdarúgójánál és öt stábtagjánál koronavírus-fertőzést mutattak ki az FC Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

Kilátogatott a Ferencváros BL mérkőzésére Abosi Barni

iFaktor
-
 20.11.02 20:00Életmód

Hónapok óta lázban tartja az országot a Fradi szereplése a Bajnokok Ligájában. Az influenszerek közül is rendre felbukkannak újabb és újabb szurkolók, ahogy most Abosi Barni.A zöld-fehérek a Dynamo Kijev ellen első pontjukat szerezték meg a Bajnokok Ligája idei kiírásában.

Egy csomó koronavírus-fertőzöttet találtak a Dinamo Kijevnél

Infostart
-
 20.11.02 14:26Sport

Hat labdarúgónál és öt stábtagnál bizonyosodott be a vírus jelenléte az FC Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

Ha siet, még lecsaphat a Ferencváros Bl-jegyeire: felszabadult néhány bérlet, erre kell figyelni

Blikk
-
 20.11.02 13:44Foci

Óriási az érdeklődés a Ferencváros BL-meccseire: a jegyekért kígyózó sorok alakultak ki akkor, amikor el kezdték őket árulni, az online rendszer pedig folyamatosan lefagyott a roham miatt. Most azonban újra esélye lehet néhány szurkolónak arra, hogy élőben láthassák Cristiano Ronaldot vagy Lionel Messit.

BL: jegyek szabadultak fel az Ftc hazai mérkőzéseire

NSO
-
 20.11.02 11:15Foci

A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy korlátozott számban szponzori bérletek szabadultak fel az együttes Juventus és Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésére. A kombinált jegyeket kizárólag online vásárolhatják meg a szurkolók, az értékesítés hétfőn 10 órakor indult el.

Csapatnyian koronavírusosak a Dinamo Kijevnél

M4 Sport
-
 20.11.02 14:34Foci

Hat játékosnál és öt stábtagnál mutatták ki a vírust.

Az FTC hivatalos bejelentése: a jegy nem elég a bejutáshoz a Barcelona és a Juventus elleni meccsre!

Városi Kurír
-
 20.11.02 11:55Vélemény

Hivatalos bejelentést adott közre a Fradi: a jegy igen kevés ahhoz, hogy bejusson a szurkolótábor a csapat a Juventus és a Barcelona elleni meccsekre. “Kizárólag jegyük és fényképes személyazonosító igazolványuk együttes felmutatásával léphetnek be szurkolóink Az FTC felhívja szurkolói figyelmét, hogy november 4-én, a Juventus és december…

A fél csapat koronavírusos a Dinamo Kijevnél

Bama
-
 20.11.02 14:26Sport

A Dinamo Kijev hat labdarúgójánál és öt stábtagjánál koronavírus-fertőzést mutattak ki az Fc Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

A fél csapat koronavírusos a Dinamo Kijevnél

Beol
-
 20.11.02 14:26Sport

A Dinamo Kijev hat labdarúgójánál és öt stábtagjánál koronavírus-fertőzést mutattak ki az FC Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.