Az olasz kormány Milánó és Nápoly lezárását tervezi

888.hu
-
 20.11.01 10:28Külföld

Az olasz fővárosban több tüntetést tartottak szombat este a koronavírus-járvány miatti korlátozások elleni tiltakozás jegyében.

7 kapcsolódó hír

Agresszióba torkolltak a lezárások elleni tüntetések Firenzében és Bolognában is

Liner
-
 20.11.01 00:46Külföld

A koronavírus-járvány miatti korlátozások ellen tüntető tömeg még a rendőrökkel is összecsapott a múlt éjjeli demonstrációk után, melyeken több ezren vettek részt.

Rómában ismét több tüntetés volt, az olasz kormány Milánó és Nápoly lezárását tervezi

ATV
-
 20.11.01 10:43Külföld

Az olasz fővárosban több tüntetést tartottak szombat este a koronavírus-járvány miatti korlátozások elleni tiltakozás jegyében, miközben a kormány szigorítást tervez többek között Milánó és Nápoly lezárásával, valamint a tartományok közötti mozgás leállításával.

Vendéglősök támadtak a rendőrökre Spanyolországban

HVG
-
 20.11.01 14:50Külföld

A járvány miatti korlátozások ellen, munkahelyük védelmében tüntetők több spanyol városban – így Madridban és Barcelonában is – a rendőrökre támadtak.

Erőszakos tüntetések a koronavírus-járvány miatti korlátozások ellen

Euronews
-
 20.11.01 17:37Külföld

A tüntetők Madridban és Rómában is összecsaptak a rendőrökkel.

Szigorítások ellen tüntetnek Rómában

Dehir
-
 20.11.01 19:53Külföld

Róma – Az olasz fővárosban több tüntetést tartottak szombat este a koronavírus-járvány miatti korlátozások elleni tiltakozás jegyében.

Rómában tüntettek, a kormány Milánó és Nápoly lezárását tervezi

Debreceni Nap
-
 20.11.01 00:07Külföld

Az olasz fővárosban több tüntetést tartottak szombat este a koronavírus-járvány miatti korlátozások elleni tiltakozás jegyében, miközben a kormány szigorítást tervez többek között Milánó és Nápoly lezárásával, valamint a tartományok közötti mozgás leállításával. A korlátozásoktól sújtott szektorok képviselői a belvárosi Campo de’ Fiori piacterén re

Az olasz kormány tehetetlensége ellen tüntettek Rómában

Origo
-
 20.10.31 23:49Külföld

Az olasz kormány szigorítást tervez többek között Milánó és Nápoly lezárásával, valamint a tartományok közötti mozgás leállításával.