Wtcr: 2009 nap után nyert újra a magyar csapat

Vezess
-
 20.11.01 22:01Autó-motor

Megtört a Zengő Motorsport öt éve tartó nyeretlenségi szériája, Mikel Azconával a dobogó tetejéig menetelt a WTCR aragóniai fordulóján. A magyarok ennek ellenére küzdelmes hétvégét zártak.

11 kapcsolódó hír

Magyar csapat győzelme a túraautó-világkupában

Player
-
 20.11.01 17:38Autó-motor

Úgy volt, hogy Michelisz két futamon is az első rajtkockából indul, de a győzelem végül nem jött össze a túraautó-világbajnokság spanyolországi fordulóján, a Zengő Motorsport viszont ünnepelhetett.

WTCR - Michelisz hatodik helye a hétvége legjobb magyar eredménye

ma.hu
-
 20.11.01 19:10Autó-motor

A pontversenyt a francia Yann Ehrlacher vezeti, Tassi Attila a 12., Michelisz a 14. helyen áll.

Kismarty-Lechner volt a legjobb magyar

Feol
-
 20.11.01 18:02Sport

A Zengő Motorsport pilótája, Mikel Azcona futamot nyert a túraautó-világkupa (Wtcr) spanyolországi versenyhétvégéjén, ahol a fehérvári Kismarty-Lechner Gábor is remekelt.

Wtcr: Björk nyert, Kismarty-Lechner és Boldizs pontot szerzett

NSO
-
 20.11.01 15:23Sport

Thed Björk nyerte a túrautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének utolsó, harmadik futamát. A magyar versenyzők közül Kismarty-Lechner Gábor a 13., Boldizs Bence a 15., pontszerző helyen végzett. Michelisz Norbert a 16., Tassi Attila a 17. helyen zárta a harmadik futamot.

Michelisz hatodik helye a hétvége legjobb magyar eredménye

Pécs Aktuál
-
 20.11.01 18:50Sport

A viadal honlapjának eredményközlése alapján a címvédő Michelisz az első futamon végzett hatodikként. A második és harmadik futamon nem volt magyar pilóta a legjobb tízben. A második futamot a Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona nyerte. A pontversenyt a francia Yann Ehrlacher vezeti, Tassi Attila a 12., Michelisz a…

A Zengő Motorsport versenyzője győzött, a magyarok balszerencsések voltak a Wtcr második futamán

Motorsport
-
 20.11.01 11:43Sport

A magyar versenyzők számára rosszul indult a WTCR második spanyolországi futama: Boldizs Bence autóját a felvezető körön el kell vontatni, miután áramellátási problémái akadtak.  Michelisz Norbert autóját egészen a rajt kezdetéig szerelték, miután a címvédő autója már az első versenyen sem tűnt tökéletesnek. A 10 körös versenyt a…

Wtcr – Michelisz hatodik helye a hétvége legjobb magyar eredménye

Rajtrács
-
 20.11.01 17:20Sport

Michelisz Norbert hatodik helye jelentette a legjobb magyar eredményt a túraautó-világkupa (Wtcr) spanyolországi versenyhétvégéjén.     A viadal honlapjának eredményközlése alapján a címvédő Michelisz az első futamon végzett hatodikként. A második és harmadik futamon nem volt magyar pilóta a legjobb tízben. A második…

Michelisz hatodik helye a hétvége legjobb magyar eredménye a WTCR-ben

Index
-
 20.11.01 17:17Sport

A második futamot a Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona nyerte.

Wtcr: Vernay nyert; Michelisz, Boldizs és Tassi is pontot szerzett

NSO
-
 20.11.01 09:50Sport

Jean-Karl Vernay aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Santiago Urrita és Gilles Magnus végzett, míg a magyar versenyzők közül Michelisz Nobert a hatodik, Boldizs Bence a kilencedik, Tassi Attila a tizenötödik, Kismarty-Lechner Gábor pedig a tizenhatodik helyen végzett.

Michelisz hatodik helye a hétvége legjobb magyar eredménye

Pécsi Napilap
-
 20.11.02 07:54Megyei

Michelisz Norbert hatodik helye jelentette a legjobb magyar eredményt a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjén.

A legelején ki kellett állnia, de így is pontot szerzett Michelisz Norbert

Sport365
-
 20.11.01 17:14Sport

A Hyundai-ban a második futam előtt motort kellett cserélni.