Őskáosz a WTCR-időmérőn, Michelisz a pole-ban

Vezess
-
 20.10.31 21:57Autó-motor

A túraautó-világkupa aragóniai időmérőjét követően tengernyi büntetés és más tényező kavarta meg a rajtsorrendet – Michelisz Norbert idei első rajtelsősége azonban érintetlenül maradt.

3 kapcsolódó hír

Nem lett dobogó Michelisz pole-jából

Formula
-
 20.11.01 09:46Sport

Katasztrofális első kör után csak a hatodik helyen ért célba Michelisz az első futamon Spanyolországban. Vernay 2018 óta első győzelmét szerezte, Azcona a Zengővel közel járt a dobogóhoz.

Wtcr: Magnus maradt az élen, továbbra is Boldizs a leggyorsabb magyar

NSO
-
 20.10.31 11:15Sport

A túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének második szabadedzését is Gilles Magnus zárta az élen. Az Audi belga pilótája mögött Nathanaël Berthon és a bajnoki éllovas, Yann Ehrlacher következett, míg Michelisz Norbert a 13. lett. A magyar versenyzők közül a 11. helyen végző Boldizs Bence volt a leggyorsabb.

Wtcr: Magnus az élen, Michelisz top 10-en kívül Spanyolországban

NSO
-
 20.10.31 08:57Sport

Gilles Magnus bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első szabadedzésén. Mögötte Nathanaël Berthon és Santiago Urrutia zárt, míg a magyar versenyzők közül Boldizs Bence a tizenharmadik, Michelisz Norbert a tizenötödik, Tassi Attila a tizenkilencedik, míg Kismarty-Lechner Gábor a…