Székely Zója megszerezte első magyar bajnoki címét

Sport365
-
 20.10.30 21:54Sport

Végletekig kiélezett versenyt hozott a a női tornászok egyéni összetett országos bajnoksága.

5 kapcsolódó hír

Harmadik helyen végzett Szujó Hanna az országos bajnokságon

Beol
-
 20.10.30 19:25Sport

Székely Zója nyerte a női tornászok egyéni összetett országos bajnokságát, amelyet a Központi Tornacsarnokban rendeztek péntek délután. Szujó Hanna a dobogó harmadik fokára állhatott.

Torna ob: Mészáros és Vecsernyés is duplázott

NSO
-
 20.10.31 15:46Sport

Mészáros Krisztofer és Vecsernyés Dávid is két aranyéremmel zárta a szerenkénti döntőket a tornászok országos bajnokságának szombati versenynapján a budapesti Központi Tornacsarnokban.

Székely az új bajnok

Duol
-
 20.10.30 19:00Sport

Székely Zója nyerte a felnőtt női tornászok egyéni összetett országos bajnokságát, amelyet a Központi Tornacsarnokban rendeztek meg péntek délután. Az ifi korosztályban Mayer Gréta, az ifjúsági csapatversenyben pedig a Dunaferr SE együttese diadalmaskodott.

Torna: Székely az új bajnok

ObjektívHír
-
 20.10.30 19:14[N/A]

Székely Zója nyerte a felnőtt női tornászok egyéni összetett országos bajnokságát, amelyet a Központi Tornacsarnokban rendeztek meg péntek délután. Az ifi korosztályban Mayer Gréta, az ifjúsági csapatversenyben pedig a Dunaferr SE együttese diadalmaskodott – értesült az Objektív Hírügynökség.

Torna: Mészáros a bajnok

ObjektívHír
-
 20.10.30 16:13[N/A]

Mészáros Krisztofer nyerte a felnőtt férfi tornászok egyéni összetett országos bajnokságát , amelyet a Központi Tornacsarnokban rendeztek meg. Az ifi korosztályban a junior világbajnoki bronzérmes Balázs Krisztián (pontszám) győzött, míg a kadet korcsoportban Závory Szilárd végzett az élen – értesült az Objektív Hírügynökség.