A kukások között is tombol a vírus, több helyen csúszik a szemétszállítás Budapesten

168.hu
-
 20.10.30 16:29Belföld

Többen tájékoztattak, hogy Pestszentimre több utcájában tegnap nem vitték el a kommunális hulladékot. Az FKF vezetésétől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a járvány miatt nincs elég gépkocsi vezető. Elnézést kérve, az utcára kitett kukákat szombaton kiürítik – írta a Facebookon Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere.

4 kapcsolódó hír

A koronavírus miatt nem vitték el a szemetet

NLC
-
 20.10.30 16:16Otthon

A Xviii. kerület polgármester, Szaniszló Sándor arról tájékoztatta a lakosságot, hogy problémákat jelent a szemétszállításban a koronavírus, mivel egyre több a megbetegedő kukás.

Annyi a beteg kukás, hogy a szemetet sem tudják mindenhol elvinni

Napi.hu
-
 20.10.30 15:01Belföld

Szemétszállítási gondokat okoz a koronavírus Budapesten, ugyanis kiesnek a munkából a gépkocsivezetők - erről tájékoztatta az FKF Nonprofit Zrt. a XVIII. kerületi polgármestert.

Vírusosak a kukások, Budapesten több utcában is csúszik a szemétszállítás

Pesti Hírlap
-
 20.10.30 17:10Belföld

Púpozott kukák sorakoznak az utcákban. Többen tájékoztattak, hogy Pestszentimre több utcájában tegnap nem vitték el a kommunális hulladékot. Az FKF vezetésétől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a járvány miatt nincs elég gépkocsi vezető. Elnézést kérve, az utcára kitett kukákat szombaton kiürítik – írta a Facebookon Szaniszló Sándor, a XVIII.…

Már van olyan kerület, ahol a szemétszállítás is csúszik a járvány miatt

Magyar Hang
-
 20.10.30 15:41Belföld

Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármestert arról tájékoztatta az FKF, hogy nincs elég gépkocsivezető.