Egy évvel ezelőtt kapta meg a világ legdrágább gyógyszerét - édesanyja most hosszan írt a kis Zent…

ATV
-
 20.10.29 11:41Belföld

A gerincvelő eredetű izomsorvadásban (SMA) szenvedő kisfiúért tavaly rengetegen összefogtak, és támogatóknak hála, megkaphatta a 700 millió forintba kerülő Zolgensma nevű génterápiás kezelést.

8 kapcsolódó hír

Nagy pillanat: megtette élete első lépéseit az SMA-s Zente

ATV
-
 20.10.30 06:41Belföld

Egy évvel ezelőtt kapta meg Zente a 700 millió forintba kerülő Zolgensma-génterápiát. A gerincvelő-eredetű izomsorvadásban, vagyis SMA-ban szenvedő kisfiú meglepte meg kezelőorvosait és szüleit az évforduló alkalmából: megtette élete első lépéseit.

Videó: megtette első lépéseit az SMA-s Zente

NLC
-
 20.10.29 12:36Egészség

A kisfiúért tavaly egy egész ország fogott össze.

Egy évvel ezelőtt kapta meg a világ legdrágább gyógyszerét a kis Zente – Az édesanyja megmutatta, milyen állapotban …

Blikk
-
 20.10.29 09:02Belföld

Túl van rajta a kis Zente! Beadták a világ legdrágább gyógyszerét, a 700 millió forintba kerülő Zolgensmát a gerincvelő eredetű izomsorvadásban (SMA) szenvedő másfél éves Zentének a Bethesda Gyermekkórházban – számolt be az örömhírről egy évvel ezelőtt a kis Zente édesanyja, aki mint ismert gerincvelői izomsorvadásban szenved, ezért volt…

„Amire egyszer képes, azt utána bármikor meg tudja ismételni” – Nagy pillanat: a saját lábán látogatta meg az orvosait …

Blikk
-
 20.10.30 03:20Belföld

Egy évvel ezelőtt történt meg a csoda: akkor kapta meg az ország Zentéje (2) a 700 millió forintba kerülő Zolgensma-génterápiát. A gerincvelő-eredetű izomsorvadásban, vagyis SMA-ban szenvedő kisfiú a legszebb ajándékkal lepte meg kezelőorvosait és szüleit az évforduló alkalmából: megtette élete első apró lépéseit.

Csodaszámba menő mérföldkővel ünnepelt az SMA-s kis Zente

Infostart
-
 20.10.30 07:00Életmód

Egy éve kapta meg a most kétéves gyermek a világ legdrágább terápiáját - az évfordulóra a legszebb ajándékkal lepte meg kezelőorvosait és szüleit.

Megtette első lépéseit az SMA-s Zente

Startlap
-
 20.10.29 18:16Belföld

A kisfiúért korábban az egész ország fogott össze, hogy megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerének számító, 700 milliós készítményt. Esti hírösszefoglaló.

Zente egy éve kapta meg a világ legdrágább gyógyszerét, mire volt elég?

HVG
-
 20.10.29 09:41Életmód

A kisfiú édesanyja arról számolt be, hogy a gyerek megtette az első lépéseket.

Csoda történt: megtette első önálló lépéseit az Sma-beteg Zente

Indirekt
-
 20.10.29 12:59Belföld

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, október 29-én került sor hazánkban az első Zolgensma génterápiára, amikor is az SMA nevű betegségben szenvedő Zente megkapta a világ legdrágább, 700 millió forintba kerülő gyógyszerét. Édesanyja a kisfiú állapotáról beszámoló Facebook-oldalon egy hosszú köszönőbeszéddel, videóval készült arról, milyen…