Milliárdos beruházás valósult meg Kiskőrösön

autopro
-
 20.10.29 13:19Gazdaság

Új gyártócsarnokot épített a kiskőrösi Agro Line Kft.

5 kapcsolódó hír

Új gyártócsarnokot épített a kiskőrösi Agro Line Kft.

New Technology
-
 20.10.30 08:45Cégvilág

Új gyártócsarnokot épített és bővítette eszközparkját a gép- és gépalkatrész gyártással foglalkozó Agro Line Kft. Kiskőrösön – közölte a cég kereskedelmi vezetője az MTI-vel. Tóth Péter elmondta: a beruházást a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) nyert mintegy 499 millió forint támogatásból és ugyanekkora összegű…

Varga Mihály átadta a szerződéseket: 90 milliárd jut a cégeknek

Piac és Profit
-
 20.10.30 13:18Gazdaság

A mostani időszakban megvalósuló beruházások kiemelten fontosak, hiszen munkahelyeket teremtenek, és egyben a válság utáni időszak növekedését is jelentik – hangsúlyozta Varga Mihály a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban nyertes vállalkozások támogatási szerződésének ünnepélyes aláírásán.

Új gyártócsarnokot épített a kiskőrösi Agro Line Kft.

ProfitLine
-
 20.10.29 23:00Gazdaság

Új gyártócsarnokot épített és bővítette eszközparkját a gép- és gépalkatrész gyártással foglalkozó Agro Line Kft. Kiskőrösön - közölte a cég kereskedelmi vezetője az MTI-vel.

Milliárdos gyártócsarnokot épített az Agro Line

Napi.hu
-
 20.10.29 13:01Belföld

Új gyártócsarnokot épített és bővítette eszközparkját a gép- és gépalkatrész gyártással foglalkozó Agro Line Kft. Kiskőrösön.

Gigaberuházás Kiskőrösön: új gyáregységet épített a nagy magyar gépgyártó

Új gyártócsarnokot épített és bővítette eszközparkját a gép- és gépalkatrész gyártással foglalkozó Agro Line Kft. Kiskőrösön, közölte a cég kereskedelmi vezetője az Mti-vel.