A Buda nevet szavazták meg a budapesti orángután bébinek

168 Óra Online
-
 20.10.30 15:35Életmód

A Fővárosi Állatkert pénteken közölte az MTI-vel, hogy a csütörtök éjjel lezárult internetes szavazáson a három választható név, a Buda, a Huba és a Naga közül a Buda lett a befutó, így az október 10-én született állatot ezzel a névvel fogják bejegyezni a nemzetközi orangután-törzskönyvbe - olvasható a közleményben.

7 kapcsolódó hír

Halloween az Állatkertben

Ez a lényeg
-
 20.10.29 16:33Életmód

A Fővárosi Állat- és Növénykert lakói is halloweent tartottak. Szupercuki képek születtek. 

A Buda nevet kapta a fővárosi állatkert háromhetes orangutánkölyke

ATV
-
 20.10.30 15:06Belföld

Budának nevezték el a fővárosi Állatkert háromhetes orangutánbébijét - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert pénteken az MTI-vel.

Különleges nap volt ma a budapesti állatkertben – Ezt nézze!

Blikk
-
 20.10.29 14:16Bulvár

Az állatkertekbe is beköszöntött a Halloween-láz, ha a Fővárosi Állat- és Növénykertben végigmegyünk, akkor faragott tökökkel is találkozhatunk az állatok kifutóiban. Ma ugyanis különleges nap van, a töklámpásokból kapják az élelmet.

Halloween a fővárosi állatkertben is!

RTL Klub
-
 20.10.29 19:42Bulvár

Az állatkert lakói a közelgő ünnep alkalmából tököket kaptak. A kenguruk, a hangyászok és a szurikáták sem maradhattak ki a jóból. A különleges napon mind töklámpásokból kapták az élelmet. A szurikáták élvezték a legjobban az extra meglepetést. Valósággal rávetették magukat a "zoo" faragású tökre, amely persze tele volt finomságokkal.

Töklámpásokat kaptak a Budapesti Állatkert lakói

ZooZoo
-
 20.10.30 07:10Állatvilág

A Fővárosi Állatkert lakói Halloweent tartottak. Az ünnep alkalmával, a gondozók töklámpásokkal kedveskettek az állatkáknak. Mutatjuk a szupercuki képeket.  Az állatkert legújabb kisfiljéből pedig az is kiderül,hogy a pókokat, denevéreket, baglyokat, miért társítjuk a Halloweennel és a Mindenszentekkel.  

Buda lett a háromhetes orangutánbébi neve

Pesti Hírlap
-
 20.10.30 15:20Belföld

Szavazáson lehetett dönteni az október elején született kölyök nevéről. A Fővárosi Állat- és Növénykert pénteken közölte az MTI-vel, hogy a csütörtök éjjel lezárult internetes szavazáson a három választható név, a Buda, a Huba és a Naga közül a Buda lett a befutó, így az október 10-én született állatot ezzel a névvel fogják bejegyezni a nemzetközi

Buda lett az orángutánbébi

Óbuda Most
-
 20.10.30 15:14Kultúra

Buda lett a neve a Budapesti Állatkert háromhetes orangután bébijének. A név kiválasztására a városligeti intézmény internetes szavazást hirdetett, amely csütörtök éjjel zárult le. Budán kívül egyébként egy másik orangután kisfiú is cseperedik a városligeti intézményben: az augusztusban született jövevényt Móricnak hívják, az ő nevére is az interne