Vizsgálatot indított a GVH a Dr. Gődénnyel hirdető cég ellen

444.hu
-
 20.10.29 12:33Belföld

Ha egy orvos vagy gyógyszerész ajánl egy terméket, az emberek hajlamosabbak hinni neki, ezért vizsgálódik a versenyhivatal.

22 kapcsolódó hír

Vizsgálat indult a vírustagadó Gődénnyel hirdető cég ellen

888.hu
-
 20.10.29 16:20Vélemény

A koronavírushoz is körülbelül ennyire érthet a jó „doktor”.

Vizsgálat indul a Gődény Györggyel hirdetett étrendkiegészítők miatt

168.hu
-
 20.10.29 12:43Belföld

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek - közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön.

Vizsgálat indult a vírustagadó Gődény György szereplésével készült hirdetéssel kapcsolatban

Liner
-
 20.10.29 22:29Életmód

Versenyhivatali vizsgálat indult egy étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás ellen, miközben a részleteket is közölték.

Gődény György szereplésével készült hirdetések miatt indult vizsgálat a Nutriversum Kft. ellen

Mandiner
-
 20.10.29 19:03Vélemény

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek – közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön.

Jogsértést feltételez a GVH, vizsgálják a vírusszkeptikus dr. Gődény videóit

Metropol
-
 20.10.29 14:03Bulvár

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítő termékeket forgalmazó vállalkozással szemben.

A Nutriversum Kft. ellen indult versenyhivatali vizsgálat

ProfitLine
-
 20.10.29 11:00Gazdaság

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek - közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön.

Vizsgálódik a hatóság: megtévesztőek lehetnek dr. Gődény videói?

Pénzcentrum
-
 20.10.29 12:02Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítő termékeket forgalmazó vállalkozással szemben, mert a vállalkozás feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására

Vizsgálódik a versenyhivatal dr. Gődény György miatt

BorsOnline
-
 20.10.29 14:00[N/A]

Vizsgálódik a Gvh a koronavírus-szkeptikus Gődény kapcsán.

Vizsgálódik a Versenyhivatal a vírustagadó gyógyszerész videója miatt

Forbes
-
 20.10.29 09:16

A Bedeco kakaóport gyártó cég is érdekelt abban a Nutriversumban, amely Gődény Györggyel reklámozza termékeit.

Vizsgálatot indítottak dr. Gődény videói miatt

Propeller
-
 20.10.29 10:32Belföld

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek – közölte a GVH. A versenyhivatal nemrég indult vizsgálatában azt valószínűsíti, hogy a Nutriversum Kft. a YouTube-csatornáján elérhető, dr. Gődény György gyógyszerész szereplésével k

Vizsgálódik a Gazdasági Versenyhivatal dr. Gődény miatt

Ripost
-
 20.10.29 14:45Belföld

Vizsgálatot indított a versenyhivatal a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítő termékeket forgalmazó vállalkozással szemben, mert a vállalkozás feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban – közölte csütörtökön a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

GVH-vizsgálat indul a dr. Gődénnyel hirdető cég ellen

Media1
-
 20.10.29 13:43Média

A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indított a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítő termékeket forgalmazó vállalkozással szemben, mert a vállalkozás a hatóság vélelme szerint jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

Médiapiac
-
 20.10.29 16:00Gazdaság

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.

Szabálytalanságot gyanítanak, a GVH vizsgálatot indított Gődény videói miatt

HVG
-
 20.10.29 10:30Gazdaság

A hatóság olyan videókat vizsgál, melyek egy étrendkiegészítő YouTube-csatornáján vannak fent, és amelyekben Gődény beszél. A GVH szerint az elhangzottak nem felelnek meg az élelmiszerekre vonatkozó szabályoknak.

A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálódásba kezdett dr. Gődény miatt

Noizz
-
 20.10.29 11:21Bulvár

A GVH vizsgálatot indított a Nutriversum Kft. ellen, mert jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett a videóiban.

Vizsgálat indul a Gődény Györggyel hirdetett étrendkiegészítők miatt

Borsod24
-
 20.10.29 18:08Belföld

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek – közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön. A Gődény György gyógyszerész szereplésével készült hirdetések olyan állításokat tartalmaznak, amelyek nem felelnek meg az élelmiszerekre…

Vizsgálódik a GVH dr. Gődény miatt

Index
-
 20.10.29 10:06Gazdaság

A Nutriversum Kft. a vírustagadó gyógyszerésszel reklámozta termékeit.

GVH-vizsgálat indul a Gődény György főszereplésével készült hirdetések miatt

Pesti Hírlap
-
 20.10.29 14:40Belföld

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek – közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön. A Gődény György gyógyszerész szereplésével készült hirdetések olyan állításokat tartalmaznak, amelyek nem felelnek meg az élelmiszerekre…

GVH-vizsgálat a dr. Gődénnyel hirdető cég ellen

Az Üzlet
-
 20.10.29 11:12Gazdaság

A Nutriversum Kft. hirdetései feltehetően jogsértőek, ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot kezdett az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás ellen.

Vizsgálatot indított a GVH dr. Gődény videói miatt

Debreceni Nap
-
 20.10.29 09:56Belföld

Vizsgálatot kezdett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nutriversum Kft. ellen, mivel az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás hirdetései feltehetően jogsértőek – közölte a GVH. A versenyhivatal nemrég indult vizsgálatában azt valószínűsíti, hogy a Nutriversum Kft. a YouTube-csatornáján elérhető, dr. Gődény György gyógyszerész…

Dr. Gődénnyel hirdető cég ellen indított vizsgálatot a GVH

Kreatív Online
-
 20.10.29 09:51Média

 „Az internet legnagyobb hülyeségei a táplálékkiegészítőkről" című videósorozatban, és koronavírusról szóló videókban fogalmaztak meg feltehetően jogsértő állításokat.

Vizsgálatot indított a GVH a dr. Gődénnyel hirdető cég ellen

PharmaOnline
-
 20.10.29 09:10Gazdaság

A GVH vizsgálatot indított a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítő termékeket forgalmazó vállalkozással szemben, mert a vállalkozás feltételezhetően jogsértő állításokat tett videóiban.