Fotón a 2,7 milliárdból épült, vadiúj Spar Törökbálinton

Új kereskedelmi komplexumot épített a SPAR Törökbálinton, melyben helyet kapott egy szupermarket is. A több mint 2,7 milliárd forintos beruházásból elkészült, környezetbarát megoldásokat alkalmazó épület – a SPAR szupermarket vonatkozásában - 48 új munkahelyet teremtett a Pest megyei településen.

4 kapcsolódó hír

2,7 milliárd forintos SPAR kereskedelmi központ

Behaviour
-
 20.10.30 10:19Cégvilág

Új kereskedelmi komplexumot épített a SPAR Törökbálinton, melyben helyet kapott egy szupermarket is. A több mint 2,7 milliárd forintos beruházásból elkészült, környezetbarát megoldásokat alkalmazó épület – a SPAR szupermarketben – 48 új munkahelyet teremtett a Pest megyei településen.   A város vezetése és a SPAR még 2019…

Új bevásárlóközpontot épített a Spar az agglomerációban

Portfolio
-
 20.10.28 14:41Gazdaság

Új bevásárlóközpontot épített 2,7 milliárd forintból a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. a Pest megyei Törökbálinton - közölte a társaság az MTI-vel szerdán.

Tovább bővült a SPAR

MMonline
-
 20.10.29 15:29Gazdaság

Új kereskedelmi komplexumot épített a SPAR Törökbálinton, melyben helyet kapott egy szupermarket is. A több mint 2,7 milliárd forintos beruházásból elkészült, környezetbarát megoldásokat alkalmazó épület – a SPAR szupermarket vonatkozásában – 48 új munkahelyet teremtett a Pest megyei településen. „A SPAR alapítása óta az egyik…

A Spar bevásárlóközpontot épített Törökbálinton

Realista
-
 20.10.29 14:00Cégvilág

Új  bevásárlóközpontot épített 2,7 milliárd forintból a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. a Pest megyei Törökbálinton.