Mindenszentek és halottak napján sem lehet figyelmen kívül hagyni az előírásokat

Nyíregyháza
-
 20.10.29 13:44Belföld

A közelgő ünnepek alkalmával kérik a sírkertekbe látogatókat, hogy a temetőkben is tartsák be a 1,5 m-es távolságot, illetve amennyiben ez a védőtávolság nem tartható be, megkérik a lakosságot, hogy viseljenek szájat és orrot eltakaró védőmaszkot a fertőzés elkerülésének érdekében.

8 kapcsolódó hír

Mindenszentek és halottak napja 2020: Temetők nyitvatartása, temetői ügyintézés, temetői járatok

November 1-je mindenszentek ünnepe, november 2-a a halottak napja a keresztény világban. Mindenszentek a katolikus egyházban az összes üdvözült lélek emléknapja, a protestánsok az elhunytakról emlékeznek meg ilyenkor.

Mindenszentek és halottak napján is legyen biztonságban!

Police
-
 20.10.29 10:18Baleset-bűnügy

Mindenszentek és halottak napján is legyen biztonságban! Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 29., cs - 10:18 Fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a közutakon és a temetők környékén Fejér megyében.

Tovább tartanak nyitva a temetőkertek, és elektromos buszok segítik majd a közlekedést

fmc
-
 20.10.28 17:06Megyei

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a temetőkertek megnövekedett forgalma miatt több intézkedéssel is készül a Városgondnokság és a rendőrség.

Halottak napján is biztonságban – Bűnmegelőzési tanácsok a rendőrségtől

Vaol
-
 20.10.29 14:42Megyei

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya preventív bűnmegelőzési tanácsokat tartalmazó szórólapokkal hívja fel a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

A tolvajok is készülnek Halottak Napjára és Mindenszentekre!

Letenye Média
-
 20.10.29 13:36Megyei

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság idén is kiemelt figyelmet fordít a temetők látogatóinak biztonságára.

Változások a közlekedésben

Kanizsa Újság
-
 20.10.29 13:32Megyei

Mindenszentek és halottak napja idején az alábbi ideiglenes forgalmirend-változásokra kell számítania a közlekedőknek a dél-zalai városban - olvasható a police.hu oldalán.

Fokozott rendőri jelenlét az ünnepekre készülve

infoVáros
-
 20.10.29 11:52Megyei

A halottak napja és a mindenszentek ünnepének közeledtével a pápai rendőrök a polgárőrökkel közösen vigyáznak a temetőkbe látogatók biztonságára.

Legyünk óvatosak a temetőkben – a tolvajok nem pihennek!

Promenad
-
 20.10.28 12:07Színes

Közeledik Mindenszentek és Halottak Napja. Ilyenkor megnövekedik a temetőkbe látogatók száma, sokan azonban nem jó szándékkal jelennek meg ott, hanem az értékeinkre pályáznak. Ez és az őszi közlekedés volt a témája a Rádió 7 szerda délelőtti műsorának.