Történelmi interaktív kalandjáték a Balatoni Múzeumban

Ez a lényeg
-
 20.10.29 09:00Életmód

Megújult fogadótérben és új élményelemmel várják a látogatókat Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban, az interaktív kalandjátékban a Festetics család élettörténetét ismerhetik meg a résztvevők.

6 kapcsolódó hír

Történelmi interaktív kalandjáték a Balatoni Múzeumban

Üzlet és Utazás
-
 20.10.28 15:26Utazás

Megújult fogadótérben és új élményelemmel várják a látogatókat Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban, a történelmi interaktív kalandjátékban a Festetics család élettörténetét ismerhetik meg a résztvevők.   A szabadulószobában játszódó időutazás a második világháború végnapjaiba repíti vissza játékosokat: egy romos állapotba került…

Interaktív kalandjáték Keszthelyen a Balatoni Múzeumban

hírbalaton
-
 20.10.29 06:10Belföld

Megújult fogadótérben és új élményelemmel várják a látogatókat Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban, az interaktív kalandjátékban a Festetics család élettörténetét ismerhetik meg a résztvevők. A szabadulószobában játszódó időutazás a második világháború végnapjaiba repíti vissza játékosokat: egy romos állapotba került kastélyszobában kell…

Történelmi interaktív kalandjáték a Balatoni Múzeumban

kultura.hu
-
 20.10.28 16:56Kultúra

Megújult fogadótérben és új élményelemmel várják a látogatókat Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban, az interaktív kalandjátékban a Festetics család élettörténetét ismerhetik meg a résztvevők.

Történelmi kalandjátékkal várja látogatóit a Balatoni Múzeum

Teol
-
 20.10.28 16:17Kultúra

Az időutazás során a Festetics család élettörténetét ismerhetik meg a résztvevők.

Szabadulószobában játszódó időutazást kínál a keszthelyi Balatoni Múzeum

Az interaktív kalandjátékban egy romos állapotba került kastélyszobában kell megkeresni a Festetics-család elveszett nemesi oklevelét.

Interaktív kalandjátékra hív a Keszthelyen nyílt szabadulószoba

Zaol
-
 20.10.28 11:48Megyei

A második világháború idején a Festetics-kastély könyvtárát egy katona azzal védte meg, hogy elfalazta a bejáratot, mondván, hogy fertőző holttesteket rejt. Ebbe a történelmi eseménybe csöppenhetnek a játékosok a Balatoni Múzeum interaktív kalandjátékában.