Több ezer helyi lakos fog levelet kapni a Tettye Forrásháztól

Pécs Aktuál
-
 20.10.28 09:19Belföld

A közleményből továbbá kiderül, hogy november végéig már minden időpont betelt a Tettye Forrásház Zrt. szakembereinél, akik a felhasználók megrendelésére cserélik és szakszerűsítik az idén lejáró hitelességű mellékvízmérőket. (Azokat a mérőket, amelyekre egyéni számla készül, a jogszabályok szerint nyolcévente cserélni kell; ha a…

4 kapcsolódó hír

Több ezer pécsi lakásban kell lecserélni a mellékvízmérőt

Pécsi Napilap
-
 20.10.28 12:57Megyei

Október utolsó napjaiban több ezer lakos kapja kézhez a Tettye Forrásház Zrt. értesítőjét. A tértivevényes levélben azokat tájékoztatják, akik még nem gondoskodtak az idén lejáró hitelességű mellékvízmérőjük cseréjéről.

Pécsi lakások ezreiben kell lecserélni a mellékvízmérőt

Bama
-
 20.10.28 12:30Belföld

A tértivevényes levélben azokat tájékoztatják, akik még nem gondoskodtak az idén lejáró hitelességű mellékvízmérőjük cseréjéről.

Több ezer pécsi lakásban kell még cserélni a mellékvízmérőt

Pécsi Újság
-
 20.10.28 12:00Megyei

Október utolsó napjaiban több ezer lakos kapja kézhez a Tettye Forrásház Zrt. értesítőjét. A tértivevényes levélben azokat tájékoztatják, akik még nem gondoskodtak az idén lejáró hitelességű mellékvízmérőjük cseréjéről.    November végéig már minden időpont betelt a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakembereinél, akik a felhasználók…

Fontos ügyben ír most több ezer fogyasztónak a Tettye Forrásház

PécsiStop
-
 20.10.28 08:27Megyei

Fogyasztók ezreinek küld levelet utolsó napjaiban a Tettye Forrásház, azoknak, akik még nem gondoskodtak az idén lejáró hitelességű mellékvízmérőjük cseréjéről.