Róka sompolygott a Széll Kálmán térnél, aztán bevette magát a bokorba

168 Óra Online
-
 20.10.28 20:14Életmód

Mindenki meglepődött a fővárosi buszmegállóban keddről szerdára virradó éjjel, ugyanis egy róka szaladt ki előttük a forgalmas útszakaszra. Az eltévedt jószág megállt az úttest közepén, és egy percig mozdulatlanul állt – írja a Bors.

6 kapcsolódó hír

Rendkívüli műsorváltozás vasárnap este Bochkor Gábor betegsége miatt

ATV
-
 20.10.29 13:40Belföld

Bochkor Gábor keddről szerdára virradó éjjel belázasodott, ezért elmaradt az ATV-n vasárnap esténként futó #Bochkor csütörtöki felvétele.

Rókát videóztak a Széll Kálmán téren

Mandiner
-
 20.10.29 07:55Belföld

Nem mindennapi látvány.

Róka grasszált a Széll Kálmán térnél

Pesti Hírlap
-
 20.10.28 20:51Belföld

Mindenki meglepődött a fővárosi buszmegállóban keddről szerdára virradó éjjel, ugyanis egy róka szaladt ki előttük a forgalmas útszakaszra. Az eltévedt jószág megállt az úttest közepén, és egy percig mozdulatlanul állt – írja a Bors. A bizonyító erejű felvételt bizonyos Balázs töltötte fel a Pesten hallottam Facebook-csoportba, jól látszik, ahogy a

Róka okozott riadalmat a Széll Kálmán térnél

BorsOnline
-
 20.10.28 18:15Állatvilág

Mindenki meglepődött a fővárosi buszmegállóban keddről szerdára virradó éjjel, ugyanis egy róka szaladt ki előttük a forgalmas útszakaszra. Az eltévedt jószág megállt az úttest közepén, és egy percig mozdulatlanul állt.

Rókát láttak a Széll Kálmánon valamelyik nap

Ittlakunk
-
 20.10.29 06:10Budapest 02. ker

Rókát láttak a Széll Kálmánon valamelyik nap - no persze nem őt, aki a képen van. Vuk a Macis játszótéren lakik (amikor éppen el nem lopják.)Szegény eltévedt rókát keddről szerdára virradóra látták (és videózták) a buszmegállóból, a Bors online meg is kérdezte a felvétel készítőjét."Én Pátyon lakom, ott megszokott látvány a róka – mesélte a…

Róka kószált a Széll Kálmán téren

Telex
-
 20.10.28 18:43Belföld

Kedd éjfélkor vették videóra, ahogy az állat áthalad az úton.