Aggódik a polgármester, vírus-gócpont lett Kecskemét

168 Óra Online
-
 20.10.28 18:32Belföld

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan, a megyeszékhely gócpont lett – közölte Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester közösségi oldalán.

17 kapcsolódó hír

Gócponttá vált Kecskemét a város polgármestere szerint

HírTV
-
 20.10.28 21:15Vélemény

Szemereyné Pataki Klaudia ezért az orrot és a szájat egyaránt eltakaró maszk viselésére kéri a kecskemétieket.

Koronavírus-gócpont lett Kecskemét a polgármester szerint

ATV
-
 20.10.28 16:28Belföld

„Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a megyeszékhely gócpont lett” – fogalmaz Szemereyné Pataki Klaudia közösségi oldalán.

Koronavírus: Kecskemét gócpont lett

Napi.hu
-
 20.10.28 20:19Belföld

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester azt kérte a kecskemétiektől egy szerdán közzé tett Facebook-bejegyzésében, hogy "az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsák be", mert a megyeszékhely gócpont lett.

Járványügyi gócpont lett Kecskemét

24.hu
-
 20.10.28 15:50Belföld

Fokozni kell az óvintézkedéseket a városban.

Koronavírus: aggasztó hírek Kecskemétről, gócpont lett a város

Portfolio
-
 20.10.29 10:38Gazdaság

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan – írta szerdai bejegyzésében a Facebookon Szemereyné Pataki Klaudia, az alföldi megyeszékhely polgármestere.

Kecskemét gócpont lett a polgármester szerint is

Propeller
-
 20.10.28 16:31Belföld

A városvezető kéri a lakosságot, hogy tartsák be az írott és íratlan járványügyi szabályokat is. Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a megyeszékhely gócpont lett. Ezért kérem a lakosságot, hogy az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsa be – írta Szemereyné Pataki…

A koronavírus gócpontja lett Kecskemét: aggasztó hírrel jelentkezett a polgármester

Blikk
-
 20.10.28 18:18Belföld

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus-fertőzöttségével kapcsolatban: a megyeszékhely polgármesterének közlése szerint a város mostanra a veszélyes vírus egyik gócpontjává nőtte ki magát.

Koronavírusos gócpont lett Kecskemét a polgármester szerint

HVG
-
 20.10.28 15:38Belföld

Szemereyné Pataki Klaudia szerint fokozni kell az óvintézkedéseket. A Kecskemétet is ellátó kiskunhalasi járványkórház eközben lassan megtelik.

Kecskemét polgármestere is szigorít a járvány miatt

Esti újság
-
 20.10.29 00:13Kultúra

Kecskemét is szigorít a járvány miatt. Kötelező lesz a maszkviselés a piacokon és a temetőkben is , a polgármester asszony lépett és bízik benne nem lesz baj.   Sajnos koronavírusos gócpont lett Bács -Kiskun megye fővárosa, Kecskemét. Sok a beteg, a szennyvízben találhatóminták alapján a járvány komoly robbanás előtt áll. Aggasztó…

Kecskemét koronavírus-gócpont lett

Hírklikk
-
 20.10.28 18:50Belföld

A város polgármestere szerint, aggasztó információk érkeztek Kecskemétről.

Koronavírus-gócpont lett Kecskemét

Pesti Hírlap
-
 20.10.28 19:06Belföld

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus-fertőzöttségével kapcsolatosan, a megyeszékhely gócpont lett – közölte Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester közösségi oldalán. Az óvintézkedéseket fokozni kell, így például a szabadtéri piacok üzemeltetőjét arra kérte, hogy tegyék elvárássá a maszkviselést, a…

Koronavírusos gócpont lett Szeged és Kecskemét

Index
-
 20.10.28 16:20Belföld

A két várost ellátót ellátó kiskunhalasi járványkórház lassan megtelik.

Péntektől kötelező szájmaszkot viselni a szabadtéri piacokon is

Baon
-
 20.10.28 14:32Belföld

„Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus-fertőzöttségével kapcsolatosan” – írja a kecskeméti polgármester szerdai közleményében.

Rendkívüli: a fideszes polgármester bejelentette, hogy a járvány gócpontjává vált a városa

HírHugó
-
 20.10.28 16:21Vélemény

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere szerint fokozni kell az óvintézkedéseket. A Kecskemétet is ellátó kiskunhalasi járványkórház eközben lassan megtelik. Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan, a megyeszékhely gócpont lett – közölte Szemereyné Pataki Klaudia…

A polgármester szerint Kecskemét koronavírus-gócpont lett

ma.hu
-
 20.10.28 16:20Belföld

Fokozni kell az óvintézkedéseket.

Polgármesteri Közlemény - Fokoznunk kell az óvintézkedéseket!

Hiros
-
 20.10.28 13:57Megyei

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a megyeszékhely gócpont lett. Ezért kérem a lakosságot, hogy az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsa be - írja közleményében Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

Gócpont lett Kecskemét a megyében

Hiros
-
 20.10.28 13:57Megyei

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a város gócpont lett a megyében. Ezzel kapcsolatban közleményt adott Szemereyné Pataki Klaudia. A polgármester arra kéri a lakosságot, hogy az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsák be.