Megszüntetik a jogkövető vállalkozások versenyhátrányát

IT Business
-
 20.10.28 16:39Cégvilág

A kormány kiemelt célja a jogszerű foglalkoztatás elősegítése, a gazdaság további fehérítése, ezért törvénymódosítási javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról, valamint a foglalkoztatás felügyeletéről, jelentette be Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalk

5 kapcsolódó hír

Eltűnhet a jogkövető vállalkozások versenyhátránya jövő tavasztól

VG
-
 20.10.28 09:22Gazdaság

A foglalkoztatás-felügyeleti hatóság visszamenőlegesen biztosíthatja a bejelentés nélküli foglalkoztatásból elmaradt munkáltatói befizetéseket.

Büntethető lesz a kettős minőség

Behír
-
 20.10.29 16:03Belföld

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium kereskedelempolitikáért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára a tárca törvénymódosítási javaslatát ismertetve.

Európai Hulladékcsökkentési Hét lesz

Duol
-
 20.10.29 16:00Megyei

2020. november 21-29. között kerül megrendezésre az Európai Hulladékcsökkentési Hét. Ebből az alkalomból a hulladékgazdálkodásért is felelős Innovációs és Technológiai Minisztérium (a továbbiakban: ITM) egy magyarországi programsorozatot szervez.

Ismét állami kitüntetéseket adtak át - Itt van a kitüntetettek névsora

Alon
-
 20.10.29 14:47Megyei

Állami kitüntetéseket - Magyar Érdemrend középkeresztje, Magyar Érdemrend lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkeresztje kitüntetéseket - adott át az ITM parlamenti és stratégiai államtitkára:

Állami kitüntetéseket adott át az ITM államtitkára

MedicalOnline
-
 20.10.29 14:44Egészség

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön a Vigadóban adta át az állami kitüntetéseket.