Villamos és három autó karambolozott Budapesten

ATV
-
 20.10.29 10:40Baleset-bűnügy

Villamossal ütközött össze három személygépkocsi Budapesten, a IX. kerületben, a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében - tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtök reggel az MTI-t.

10 kapcsolódó hír

Durva baleset! Villamossal karambolozott három autó a IX. kerületben

Metropol
-
 20.10.29 10:00Baleset-bűnügy

Villamossal ütközött össze három személygépkocsi Budapesten, a IX. kerületben, a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében.

Villamos és három autó karambolozott Budapesten

Propeller
-
 20.10.29 10:17Baleset-bűnügy

Villamossal ütközött össze három személygépkocsi Budapesten, a IX. kerületben, a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében – tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtök reggel az MTI-t. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani – írták. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére azt…

Három autó karambolozott az 51-es villamossal

Infostart
-
 20.10.29 09:45Baleset-bűnügy

Villamossal ütközött össze három személyautó Budapest IX. kerületében, a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében.

Villamosnak csapódott egy autó a Xx. kerületben

Blikk
-
 20.10.28 19:41Baleset-bűnügy

Baleset történt szerda este Pesterzsébeten.

Három autó és egy villamos ütközése miatt torlódik a forgalom

hirado.hu
-
 20.10.29 10:34Baleset-bűnügy

A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Két autó karambolozott Pesterzsébeten

Két személyautó ütközött össze Budapest, XX. kerületében, a Török Flóris utcában, a Wesselényi utca közelében. Az egyik jármű egy villamosnak is nekicsapódott. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.

Két autó ütközött Angyalföldön

Két személyautó ütközött össze Budapest XIII. kerületében, a Lehel úton, az Aba utca közelében. A járművek a villamossíneken vannak, a balesetnél forgalmi akadály alakult ki. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik.

Fejre állt egy autó Budapesten

Összeütközött két autó szerdán reggel Budapest VIII. kerületében, a Nagyvárad tér és az Orczy út találkozásánál.  Az egyik autó fejre állt. A katasztrófavédelem a honlapján azt írja, hogy a balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik felitatják az úttestre kifolyt olajszármazékokat. A katasztrófavédelem illetékes szóvivője a Telex

Autó ütközött motorossal Csepelen

Személyautó ütközött össze motorossal Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók a motort áramtalanították. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Villamossal karambolozott három autó a IX. kerületben

ma.hu
-
 20.10.29 09:57Baleset-bűnügy

A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.