​George Clooney hatalmas szakállat növesztett a sarkvidéken

Ez a legbiztosabb az új előzetes alapján. A történetről csak találgatni lehet. Rögtön magyarul mutatta be a Netflix George Clooney legújabb Az éjjeli égbolt című posztapokaliptikus filmjének előzetesét. A történet Lily Brooks-Dalton 2016-os könyvének adaptációja, ami egyébként már magyarul is megjelent az idén. De nem csak ez a…

5 kapcsolódó hír

George Clooney egy epikus sci-fit ad nekünk karácsonyra – Az éjféli égbolt-előzetes

Promotions
-
 20.10.29 06:36Film

Könnyen lehet, hogy a Netflixnek köszönhetjük az év egyik legjobbnak ígérkező filmjét.

Ez lehet a Netflix következő bombasikere

Vezess
-
 20.10.27 15:55Film

Ritkán látni az Oscar-díjas George Clooney-t sci-fi filmekben, de Az éjféli égboltban pont olyan karaktert alakít, ami általában nagyon fekszik neki.

Megérkezett Az éjféli égbolt előzetese, melyben George Clooney megpróbál megakadályozni néhány űrhajóst, hogy viss…

IGN
-
 20.10.27 14:03Film

Magyar felirattal. Clooney szerint netflixes rendezése a rémisztő áthallások ellenére is a reményről és a megváltásról szól.

Az éjféli égbolt: Új filmjében George Clooney az emberiség utolsó reménye

Filmsor
-
 20.10.28 09:22Film

George Clooney rendezőként és főszereplőként tér vissza egy lenyűgözőnek tűnő világvége sci-fiben. Az éjféli égbolt a Netflixen lesz látható.

Itt az első trailer George Clooney rejtélyes új sci-fi filmjéhez

PC Fórum
-
 20.10.28 11:00Infotech

Az elkövetkező hónapok során vélhetően a korábban megszokottnál kevesebben fogják megkockáztatni a moziba menést, és sokan csak otthonuk négy fala között néznek majd filmeket. Ezért sok film eleve az ott is gond nélkül élvezhető streaming-platformokon valamelyikén fog debütálni - köztük George Clooney új sci-fi filmje is, amihez most…