Traktornak csapódott egy személyautó Győr-Moson-Sopron megyében

A baleset a 86-os főúton történt Beled és Páli között.

5 kapcsolódó hír

Két autó ütközött Kajászó határában

Feol
-
 20.10.28 15:26Baleset-bűnügy

A mentést a váli önkormányzati tűzoltók végzik.

Traktorral ütközött egy gépkocsi

Traktorral ütközött egy gépkocsi kedd késő délután Győr-Moson-Sopron megyében, a 86-os főút Beled és Páli közötti szakaszán. A balesethez Répcelakról érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Két autó ütközött Kajászó határában

Két személyautó ütközött össze Kajászó határában, a Vasút utcában. A váli önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Baleset történt a 6-os főúton Pécsváradnál

Összeütközött két gépkocsi a 6-os főúton, Pécsvárad térségében. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak.

Dráma Nyírgyulajon: tűzcsapnak ütközött, oszlopot döntött egy autó a Kossuth téren

Indirekt
-
 20.10.28 10:15Baleset-bűnügy

A kocsiban ketten utaztak, ők sérülés nélkül megúszták a balesetet. Viszont az elsodort tűzcsap vízzel árasztotta el a környéket. Ráadásul az autó kidöntött egy villanyoszlopot, amit csak a vezetékek tartottak. A nyírbátori tűzoltók rögtön hozzáláttak a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították a járművet ls elzárták a tűzcsapot – adta hírü