Játékokkal bővítik az udvart Sarkadkeresztúron

Beol
-
 20.10.28 06:51Belföld

Csaknem 5 millió forint támogatást nyert el a közelmúltban az önkormányzat a Magyar Falu Program keretében arra, hogy fejlesszék az óvoda udvarát – mondta Bakucz Péter polgármester.

3 kapcsolódó hír

Piactér kialakítása Székely községben

Nyirport
-
 20.10.27 10:23Gazdaság

Székely Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett Helyi gazdaságfejlesztés pályázati konstrukcióban 56,285 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert. A pályázat keretében egy új piac kerül kialakításra, a helyi gazdaság élénkítése céljából.

Zenés, táncos színdarab pályázati támogatással Tapolcán

Veol
-
 20.10.26 11:00Kultúra

A város önkormányzata által nyert uniós pályázati keret egy részére sikerrel pályázott a civil szervezetek közül a Tapolcai Városszépítő Egyesület helyi és kulturális események témakörben két színdarabra.

Zenés, táncos színdarab pályázati támogatással Tapolcán

hírbalaton
-
 20.10.27 16:50Színpad

A város önkormányzata által nyert uniós pályázati keret egy részére sikerrel pályázott a civil szervezetek közül a Tapolcai Városszépítő Egyesület helyi és kulturális események témakörben két színdarabra.   Az elnyert közel nyolcmillió forintnak hozzávetőlegesen a fele, 3,8 millió forint állt rendelkezésre a két színdarab színreviteléhez. Azok megí