Kiből lehet amerikai elnök? Miért kedden szavaznak? – Itt van minden, amit tudni kell az amerikai e…

ATV
-
 20.10.28 06:30Külföld

November 3-án döntenek arról, hogy ki lesz az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke. Nemcsak az dől el, hogy Donald Trump marad-e hivatalában, vagy a demokraták, élükön Joe Bidennel visszahódítják-e a Fehér Házat. Most választják meg a Kongresszus két háza közül az alsóházat, vagyis a teljes Képviselőházat, illetve a Szenátus, a…

5 kapcsolódó hír

Gyurcsány: Joe Biden győzelme Magyarország érdeke

Propeller
-
 20.10.27 12:24Külföld

Joe Biden demokrata párti jelölt győzelméért drukkol a november 3-i amerikai elnökválasztáson Gyurcsány Ferenc. Európának, így Magyarországnak is érdeke, hogy Joe Biden legyen az Egyesült Államok következő elnöke - írta a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. Hozzátette, a november 3-i…

Égbekiáltó hazugság? Mégis tudhatott fia botrányos ügyeiről Joe Biden

Blikk
-
 20.10.28 07:55Külföld

Cáfolta a demokrata párti elnökjelölt, Joe Biden állításait fiának volt üzlettársa a Fox televíziónak adott kedd esti interjújában. Tony Bobulisnki szerint „égbekiáltó hazugság”, hogy Joe Biden nem tudott fia vitatott üzleti ügyeiről.

Elnökválasztás: élesedik a küzdelem a kulcsfontosságú államokban

Kitekintő
-
 20.10.26 15:34Külföld

A már megbízhatóan "kék színű" Virginia kivételével a republikánusok továbbra is tartják fölényüket a délkeleti államokban. A régió egyes részei azonban egyre inkább csatatérré váltak a legutóbbi elnökválasztásokon, mivel Florida, Észak-Karolina és Georgia is mindinkább a demokraták felé húz.

Biden: Trump a járvány válságát tragédiává változtatta

Hírklikk
-
 20.10.28 05:15Külföld

Donald Trump amerikai elnök a koronavírus-járvány válságát tragédiává változtatta – jelentette ki Joe Biden, demokrata párti elnökjelölt Georgiában kampányolva, kedden délután.

Égbekiáltó hazugsággal vádolják Joe Bident

VG
-
 20.10.28 07:51Külföld

Fiának volt üzlettársa szerint hazugság, hogy az elnökjelölt nem tudott fia vitatott ügyeiről.