Orbán: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

ma.hu
-
 20.10.27 13:52Belföld

Szorítunk Donald Trump amerikai elnök újabb győzelméért és gratulálunk az új amerikai alkotmánybíró megválasztásához - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, amikor kitüntette David B. Cornsteint, az Egyesült Államok távozó budapesti nagykövetét.

4 kapcsolódó hír

Barótnak új tanácsa van

Erdély Ma
-
 20.10.27 16:02Határtalan

Október 23-án, ünnepi tanácsülés keretében iktatták be hivatalába Barót új polgármesterét, Benedek-Huszár Jánost, ugyanakkor a megválasztott 15 tanácsos is letette a hivatali esküt.

„A legfontosabb: szolgálni a csíkszeredaiakat” – beiktatták hivatalába Korodi Attila polgármestert

Beiktatták hivatalába Korodi Attilát, Csíkszereda új polgármesterét hétfő délután. Az új önkormányzati képvislőtestület 19 tagjából 18-an tették le az esküt az ünnepi alakuló ülésen. Az új városvezető a közös munka erejében hisz. Az ünnepi alkalmon a csíkszeredai városházán jelen volt Ráduly Róbert leköszönő polgármester, Borboly Csaba,…

Donald Trump nagy sikere: letette a hivatali esküt Amy Coney Barrett alkotmánybíró

Origo
-
 20.10.27 07:25Külföld

Történelmi nap ez Amerika számára - mondta az amerikai elnök a ceremónián. Az új alkotmánybíró hét gyereket nevel, mélyen vallásos.

Immár hivatalos: Korodi Attila Csíkszereda új polgármestere

Székelyhon
-
 20.10.26 18:10Határtalan

A helyhatósági választások után szinte egy hónappal letehette hivatali esküjét Korodi Attila, Csíkszereda új polgármestere, aki tizenhat évnyi városvezetői tevékenység után váltotta Ráduly Róbert Kálmánt. Az önkormányzati képviselő-testület is letette hivatali esküjét.