Vicces tanács a BKK-tól: Ha unod a pótlót, gyalogolj!

Metropol
-
 20.10.28 10:15Belföld

November 7-től az M3-as metró helyett pólóbusz jár majd a Lehet tér és a Nagyvárad tér között. De a gyalogláson is érdemes elgondolkodni – javasolja a BKK.

4 kapcsolódó hír

BKK: november 7-től metrópótló buszok járnak a 3-as metró középső szakaszán

ma.hu
-
 20.10.27 22:30Belföld

A BKK a metró középső szakaszának felújítása idején is bővíti a lezárt szakaszt elkerülő, az északi és a déli metrópótlásnál már alkalmazott közösségi közlekedési járatok kínálatát

November 7-től metrópótló buszok járnak a 3-as metró középső szakaszán

KamaraOnline
-
 20.10.28 08:06Gazdaság

November 7-én kezdődik a 3-as metró középső szakaszának felújítása, a Nagyvárad tér és Lehel tér között metrópótló buszokkal lehet majd utazni.

Most fog csak igazán fájni a 3-as metró felújítása

Ugytudjuk
-
 20.10.28 08:11Megyei

November 7-én kezdődik a 3-as metró középső szakaszának felújítása, a Nagyvárad tér és Lehel tér között metrópótló buszokkal lehet majd utazni - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.

November hét, nagy hármasmetró felújítás, középső szakasz: belvárosiak, ne a pótlóbuszt várjátok, van más alternatíva

Ittlakunk
-
 20.10.27 06:28Budapest 05. ker

A pótlóbusz alternatívái: bővülő kötöttpályás eljutási lehetőségek - és ne féljetek sétálni egy fél megállót, lehet, hogy jobban jártokA BKK a metró középső szakaszának felújítása idején is a legtöbb városrész felől bővíti a lezárt metrószakaszt elkerülő, közvetlenül a belváros vagy az üzemelő metróvonalak felé közlekedő járatok kínálatát. Ezért…