Vízelvezető árokba borult egy autó Zalabaksa és Kálócfa között

Zaol
-
 20.10.27 18:18Baleset-bűnügy

Lesodródott az úttestről, s a vízelvezető árokba borult egy személygépkocsi kedden 18 óra magasságában a 86-os út Zalabaksa és Kálócfa közötti szakaszán.

7 kapcsolódó hír

Traktorral ütközött egy gépkocsi a 86-os főúton

Veol
-
 20.10.27 18:11Baleset-bűnügy

A baleset a főút Beled és Páli közötti szakaszán történt.

Árokba borult egy teherautó az 54-es főúton, Vadkert és Bócsa között

Baon
-
 20.10.27 08:27Baleset-bűnügy

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy terepjáró kedd kora délelőtt Bács-Kiskun megyében, az 54-es főút Soltvadkert és Bócsa közötti szakaszán.

Árokba borult egy autó a 86-os főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó kedd késő délután Zala megyében, a 86-os főút Kálócfa és Zalabaksa közötti szakaszán. A balesethez Lentiből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet.

Traktorral ütközött egy gépkocsi a 86-os főúton

Traktorral ütközött egy gépkocsi kedd késő délután Győr-Moson-Sopron megyében, a 86-os főút Beled és Páli közötti szakaszán. A balesethez Répcelakról érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Felborult az autó, szerencséjük volt az utasoknak

Székelyhon
-
 20.10.27 10:18Határtalan

Lesodródott az úttestről és felborult egy személygépkocsi kedd reggel Segesdnél, a helyszínre tűzoltókat riasztottak.

Terepjáró borult árokba az 54-es főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy terepjáró kedd kora délelőtt Bács-Kiskun megyében, az 54-es főút Soltvadkert és Bócsa közötti szakaszán. A balesethez Soltvadkertről riasztották az önkormányzati tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpá