Záró futam éjjel – hihetetlen izgalmakkal

Formula
-
 20.10.26 15:52Sport

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen. Év elején mindenki alig várta, hogy végre gumifüstbe burkolózzanak a versenypályák. Jött a vírus, se verseny, se drift, se izgalom.

3 kapcsolódó hír

Záró futam éjjel – hihetetlen izgalmakkal

8400 Info
-
 20.10.27 11:45Sport

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen. Év elején mindenki alig várta, hogy végre gumifüstbe burkolózzanak a versenypályák. Jött a vírus, se verseny, se drift, se izgalom. Majd jött a nyár, ami …

Zárófutam éjjel – hihetetlen izgalmakkal

Szon
-
 20.10.26 17:36Sport

Ez az idei driftszezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen. Év elején mindenki alig várta, hogy végre gumifüstbe burkolózzanak a versenypályák. Jött a vírus, se verseny, se drift, se izgalom.

Drift bajnokság éjjeli futam hihetetlen izgalmakkal

Autósfórum
-
 20.10.26 09:03Sport

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen.