Töltőberendezés-gyártók és -forgalmazók kerestetnek

IT Business
-
 20.10.26 18:24Infotech

Az autóbusz töltőberendezés-gyártóknak és -forgalmazóknak minősített partneri címet szerezhetnek, amellyel részt vegyenek a Zöld busz program demonstrációs mintaprojektben, jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

10 kapcsolódó hír

Várják a jelentkezőket a Zöld Busz programba

TőzsdeFórum
-
 20.10.26 14:32Gazdaság

Elektromos autóbusz töltőberendezés-gyártók és -forgalmazók jelentkezését várják.

Még van hely töltőberendezés-gyártóknak a Zöld busz programban

autopro
-
 20.10.26 14:21Cégvilág

Hétfőtől az elektromos autóbusz töltőberendezés-gyártók és -forgalmazók jelentkezését várják a Zöld busz program demonstrációs mintaprojektben.

Elektromos autóbusz töltőberendezés-gyártók és -forgalmazók jelentkezését várják

okosipar.hu
-
 20.10.27 06:13Cégvilág

Az autóbusz töltőberendezés-gyártóknak és -forgalmazóknak hétfőtől megnyílt a lehetőségük arra, hogy minősített partneri címet szerezhessenek, ezzel pedig részt vegyenek a Zöld busz program demonstrációs mintaprojektben – közölte Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős…

Töltőgyártókat és forgalmazókat várnak a zöld busz programba

Nem csak buszgyártók jelentkezhetnek a zöld busz projekt minősített partnerei közé A teljes anyag Töltőgyártókat és forgalmazókat várnak a zöld busz programba címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

ITM: Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul

Mandiner
-
 20.10.27 11:38Vélemény

Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul, abban a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező pénzügyi intézmények, hitelintézetek, biztosítók szerezhetnek minősítést, jelentette be Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára sajtótájékoztatón hétfőn Budape

Zöld busz program: minden második városi busz környezetbarát lesz

VG
-
 20.10.26 17:59Gazdaság

A kormány a Zöld busz programban 36 milliárd forinttal támogatja az elektromos autóbuszok beszerzését.

Bodó Sándor: folyamatosan csökken az álláskeresők száma

Dehir
-
 20.10.27 12:40Megyei

Budapest - Az elmúlt napokban 300 ezer közelébe esett vissza a számuk – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára.

Elektromos autóbusz töltőberendezés-gyártók és -forgalmazók jelentkezését várják

Komló Média
-
 20.10.26 14:27Belföld

Az autóbusz töltőberendezés-gyártóknak és -forgalmazóknak hétfőtől megnyílt a lehetőségük arra, hogy minősített partneri címet szere...

Így néz ki az új napelem-támogatási program

Behír
-
 20.10.27 12:56Gazdaság

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megkezdte a lakossági napelemes rendszerek kiépítéséhez vissza nem térítendő beruházási támogatást biztosító program kidolgozását. A családok energiafüggetlenségét erősítő, rezsiterheit tartósan mérséklő fejlesztésekhez várhatóan 2021 júliusától lesz elérhető az újfajta támogatás.