Hivatalos nyomozás indul Ronaldo koronavírus ügyében: a világsztár tagad

Liner
-
 20.10.26 11:45Sport

Vincenzo Spadafora sportminiszter azt mondja, hogy vizsgálatot indítottak Cristiano Ronaldo ellen, miután úgy látják, hogy a Juventus sztárja megszeghette a koronavírusra vonatkozó protokollokat, amikor visszatért Olaszországba.

4 kapcsolódó hír

Ajjaj: Komoly eljárást indítottak a hatóságok Cristiano Ronaldo ellen

Propeller
-
 20.10.26 17:00Sport

A gyanú szerint megszegte a járványügyi szabályokat. Vincenzo Spadafora olasz sportminiszter szerint eljárást is indítottak Ronaldo ellen, mivel miután kiderült róla, hogy koronavírusos, a karantén ellenére visszarepült Olaszországba. Nem ez az első, hogy megszólta a 35 éves portugál futballsztárt, hiszen már korábban is kritizálta azért, mert…

Eljárást indítottak Cristiano Ronaldo ellen - ez áll a dolog hátterében

Blikk
-
 20.10.26 14:18Foci

Sokan Cristiano Ronaldót tartják az egyik legönzetlenebb, segítőkész és emberséges sportolónak, ám akadnak olyanok is, akik azt állítják, hogy arrogáns. Ilyen például az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora is.

Juventus: vizsgálatot indítottak Cristiano Ronaldo ügyében

NSO
-
 20.10.26 07:10Foci

Az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora elmondása szerint vizsgálatot indítottak Cristiano Ronaldo ellen, mivel a portugál klasszis visszarepült Olaszországba a koronavírus-diagnózisa után – számolt be róla az As.