A Békés megyei rendőrök is erősítik a megemlékezők biztonságát

Beol
-
 20.10.27 13:00Baleset-bűnügy

Elhunyt szeretteinkre emlékezünk október utolsó és november első napjaiban. Békés megyében a rendőrség bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal és a temetők környékén rendőri jelenléttel igyekszik tenni a bűncselekmények, balesetek megelőzéséért.

10 kapcsolódó hír

Tíz tanács a rendőrségtől, mindenszentek és halottak napja előtt

infoVáros
-
 20.10.26 12:10Megyei

Az elkövetkező hetekben a közelgő mindenszentek és halottak napja alkalmából egyre többen látogatják majd meg a temetőket, hogy ott virággal, koszorúval, mécses gyújtásával emlékezzenek elhunyt szeretteikre.

Kiállítás és megemlékezések a Pécsi Köztemetőben

Pécs Aktuál
-
 20.10.27 10:10Utazás

A Szent-Mihály kápolna történetét és a Mindenszentek, Halottak napját bemutató tárlat október 30-a és november 1-je között lesz megtekinthető. A temető központi ünnepsége a Központi ravatalozó előtti téren lesz november 1-jén délután 5 órától, ahol gyertyagyújtás után tartanak majd emlékműsort. Ugyanezen a napon szintén a pécsi…

Mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódó forgalomkorlátozások Budapesten

Police
-
 20.10.27 06:00Baleset-bűnügy

Mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódó forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 10. 27., k - 06:00 Mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódóan a temetői forgalom zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2020. október 30. és november 1.

Rendőrök és hegyvidéki rendészek gondoskodnak arról, hogy biztonságban érezzétek magatokat temetőlátogatáskor

Ittlakunk
-
 20.10.26 16:32Budapest 12. ker

Mindenszentek ünnepe és halottak napja közeledtével a XII. Kerületi Rendőrkapitányság a polgárőrökkel és a Hegyvidéki Rendészettel együttműködve ismét megerősített szolgálattal készül, hogy a lakosság békésen emlékezhessen meg a Farkasréti temetőben szeretteiről - írták körlevelükben.A rendőrség amellett, hogy nagy létszámú egyen-…

Mindenszentek – Erre figyeljünk az emlékezés perceiben

Behír
-
 20.10.27 16:25Belföld

Az elkövetkező hetekben a közelgő mindenszentek és halottak napja alkalmából egyre többen látogatják majd meg a temetőket, hogy ott virággal, koszorúval, mécses gyújtásával emlékezzenek elhunyt szeretteikre.

Mindenszentek és halottak napján is fontos a biztonság

Boon
-
 20.10.27 14:47Baleset-bűnügy

A megemlékezés biztonságára koncentrál az ELBIR aktuális kiadványa.

A hajdú-bihari temetőkben is lesben állnak a tolvajok – figyelmeztetést adott ki a rendőrség

Közeleg a halottak és mindenszentek napja. A temetőkben és azok környéken az elkövetkező néhány napon jelentősen megnövekszik a forgalom, egyre többen látogatnak ki elhunyt szeretteik sírhelyeihez. A hajdú-bihari rendőrök a korábbi évekhez hasonlóan, ebben az időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a jogsértések megelőzésére,…

Rendőrök vigyáznak a temetőbe látogatók biztonságára Hajdú-Biharban

Dehir
-
 20.10.27 11:35Megyei

Debrecen – Halottak napja és mindenszentek idején az egyenruhások vigyáznak a biztonságra és segítik a temetők környékén közlekedőket.

Nyitva lesznek a temetők Zentán

Magyar Szó
-
 20.10.27 11:12Határtalan

Mindenszentek és halottak napjához közeledve felröppent a hír, hogy a járványügyi helyzet miatt Zentán talán bezárják a temetőket, de ez nem igaz. A temetők látogathatók lesznek, és a szokásos nyitva tartással várják az emlékezőket.

Tíz tanács a zavartalan, bűn- és balesetmentes megemlékezés érdekében

Az elkövetkező hetekben a közelgő mindenszentek és halottak napja alkalmából egyre többen látogatják majd meg a temetőket, hogy ott virággal, koszorúval, mécses gyújtásával emlékezzenek elhunyt szeretteikre. A rendőrség idén is megkülönböztetett figyelmet fordít a megemlékezés nyugalmát veszélyeztető bűncselekmények…