Rangos díjakat adtak át Gyulán

Beol
-
 20.10.26 11:52Belföld

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon került sor a Gyulai Szakképzési Centrum elismeréseinek átadására egy rendhagyó ünnepség keretében.

3 kapcsolódó hír

A Csepel is kipipálva

Szon
-
 20.10.27 11:24Sport

A szünet előtti utolsó tanítási napon hazai pályán folytatódott a fiú serdül kézilabda bajnokság a Nyíregyházi Sportcentrum játékosai számára. Jobbágy René csapata a Csepel DSE gárdáját látta vendégül. A hazaiak bár az első félidőt szorosan zárták 16-15-tel, a második félidőben már odatették magukat és 38-21-re hozták a találkozót.

A székváros kitüntette legjobbjait

Magyar Szó
-
 20.10.26 16:17Határtalan

A jól ismert ok miatt Újvidék városi elismeréseit, az Októberi Díjat és a Novemberi Oklevelet az idén nem tömeges ünnepség keretében adták át, hanem sokkal szerényebb keretek között, a városházán, válogatott vendégek számára megtartott fogadáson.

A Harruckern tagiskolában is változott a képzések rendszere

Körös Hírcentrum
-
 20.10.25 16:45Megyei

A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban már a tanévkezdés is rendhagyóra sikerült a járványhelyzet miatt. A tanévet jelentősen befolyásoló tényező volt még természetesen a szakképzési rendszer megújítása. A részleteket Czeglédiné Szappanos Anita iskolaigazgató osztotta meg a Körös…